search
Disney+ voegde veel, heel veel series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde veel, heel veel series nieuw toe

Check hier het complete overzicht met alle content die Disney+ toevoegde deze week.

Zoals je van ons gewend bent, zetten we deze zaterdag weer alle nieuwe content van Disney+ op een rij. Zet je maar schrap, want het is veel!

NIEUWE SERIES
Terapia Alternativa (seizoen 1): Selva is een excentrieke relatietherapeut die naam heeft gemaakt met haar onorthodoxe sessies. Maar Selva's carrière stuit op een obstakel wanneer ze het opneemt tegen Elí­as en Malena, een jong stel dat op zoek is naar advies over hoe ze uit elkaar kunnen gaan.

Single Drunk Female (seizoen 1): Een openbaar aanklager dwingt de 20-jarige alcoholist Sam om terug te gaan naar haar ouderlijk huis met haar overbezorgde moeder Carol. Omringd door alle triggers die haar aan het drinken hebben gebracht, probeert Sam om haar slechtste zelf te overwinnen om haar beste zelf te ontdekken. Althans, een soort van.

Man in the Arena: Tom Brady (seizoen 1): Tom Brady deelt een persoonlijk verslag van zijn 10 Super Bowl-optredens en bespreekt de mijlpalen van zijn carrière door elke overwinning en nederlaag te onderzoeken.

Lawless Ocean: Lawless Oceans draait om het onderzoek naar een moord op zee, en hoe maritieme misdrijven op zee gepleegd worden. Van drugs tot piraterij, alles komt voorbij.

I Didn't Do It (seizoen 1 en 2): Een groep tienervrienden deelt en praat over hun avonturen die uit de hand zijn gelopen. Lindy en haar tweelingbroer Logan redden de groep vaak met hun snelle denken en zelfvertrouwen.

Brickleberry (seizoen 1-3): Een bonte verzameling rangers staan samen in voor het algemene beheer van het Brickleberry natuurpark. Orde, netheid en het algemene welzijn van de natuur en de bewoners staan voorop. Wanneer het natuurpark door wanbeheer gesloten dreigt te worden, arriveert een nieuwe ranger. Hij moet het zootje ongeregeld onder controle zien te krijgen om samen het park van de ondergang te redden. Dit gaat echter alles behalve van een leien dakje. Het team blijkt nogal eigenzinnig te zijn.

Blood & Oil (seizoen 1): Billy en Cody Lefever dromen van een nieuw leven buiten de kaders van de arbeidersklasse waarin ze zich bevinden. Ze verhuizen naar "The Bakken" in North Dakota, een groeiperiode na de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis.

Beyond Magic with DMC (seizoen 1): Goochelaar Drummond Money-Coutts reist door verschillende internationale bestemmingen om zijn meesterschap te demonstreren door middel van kaartspelen, bedrog en magie.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Walking Dead (S11E15)
This Is Us (S06E06)
9-1-1: Lone Star (S03E01)
The Proud Family: Louder and Prouder (S01E08)
Queens (S01E13)
Our Kind of People (S01E08)
Moon Knight (S01E02)
Mixed-ish (S02E13)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen