'The Boys' gaat een grens over in seizoen 3

'The Boys' gaat een grens over in seizoen 3

The Boys van Prime Video gaat heerlijk de grenzen opzoeken in het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 9 april 2022 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het aftellen is begonnen. Binnenkort kunnen we meer van The Boys verwachten op streamingdienst Prime Video. De serie gaat op 3 juni van start met drie nieuwe afleveringen en voegt er dan wekelijks een nieuwe toe aan het aanbod van de streamingdienst.
De derde reeks afleveringen van The Boys lijkt de gigantische hype wel met vertrouwen tegemoet te kunnen treden. De serie lijkt namelijk behoorlijk goed en weer opvallend te worden, zoals fans enorm zitten te hopen natuurlijk.

The Boys
Opvallend genoeg horen we nu dat The Boys de grenzen gaat verleggen. Dat komt volgens acteur Karl Urban, die daarover sprak met Entertainment Weekly, door de insteek van het seizoen en de superkrachten die zijn personage Butcher krijgt.

"Dat is het dilemma. Wordt Butcher een superheld of een superschurk," begon Urban.

"Om het monster te verslaan, word je dan het monster? Ik denk dat het coolste aan dit seizoen is dat elk personage die keuze krijgt. Hoe ver zijn ze bereid om te gaan? Welke grens gaan ze overschrijden om te bereiken wat ze willen bereiken? Voor alle personages maakt dat er grote conflicten spelen en het is leuk om te zien wie aan welke kant eindigt."
Bron: EW

Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, Karl Urban

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws