search
Netflix lanceert eerste beelden van aankomende romantische dramaserie 'Heartstopper'
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste beelden van aankomende romantische dramaserie 'Heartstopper'

De reeks zal aan het einde van deze maand te bekijken zijn bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan het einde van deze maand wordt er op streamingdienst Netflix een compleet nieuwe romantische dramareeks gelanceerd. Dat het een bijzondere serie belooft te worden blijkt alvast uit de trailer die Netflix de wereld heeft ingestuurd.

De serie Heartstopper is een project van de makers die eerder ook al verantwoordelijk waren voor Sherlock. Euros Lyn was in het verleden bovendien ook al betrokken bij de productie van Doctor Who.

Heartstopper vertelt ons het verhaal van Charlie en Nick die elkaar leren kennen op de middelbare school. Voor de twee jongens geldt dat ze al snel goede vrienden worden. Die vriendschap mondt echter uit in een onverwachte romance.

Gelijknamige stripboekenreeks
Het verhaal van Heartstopper is niet helemaal uniek. Ze is dan ook gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks. Voor deze laatste geldt dat ze initieel ontstond als een zogenaamde webcomic op Tumblr en Tapas. In januari vorig jaar raakte bekend dat Netflix de rechten had weten te bemachtigen.

De serie Heartstopper bestaat uit in totaal acht afleveringen en zal te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 22 april van dit jaar. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een aardig voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen