Nieuw op Netflix: Een seksschandaal onder de Britse elite in 'Anatomy of a Scandal'

De serie vertelt het verhaal van een schandaal onder de Britse elite...

Geoffrey Ketels, 16-04-2022 11:15

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Sinds de aankondiging kijken heel wat mensen uit naar het verschijnen van de serie Anatomy of a Scandal. Deze gloednieuwe thrillerserie vertelt het verhaal van een schandaal onder de Britse elite.
Deze nieuwe psychologische thrillerserie speelt zich af in de Engelse hoofdstad Londen. Ze vertelt het (fictieve) verhaal van een seksschandaal dat uitbreekt onder de Engelse elite met alle gevolgen van dien.

Seksschandaal
In het bijzonder volgen we in de serie Anatomy of a Scandal het leven van de Whitehouses. In eerste instantie leven zij een onbezorgd en bevoorrecht leven. Daar komt echter plots verandering in wanneer een seksschandaal roet in het eten dreigt te gooien.

Advocate Kate Woodcroft wordt ingeschakeld om de zaak te proberen redden. Zij kampt echter met haar eigen problemen. Al snel wordt duidelijk dat het risico op vervolging dreigt voor niet alleen Westminster, maar ook voor de Whitehouses.

De hoofdrollen in deze gloednieuwe thrillerserie zijn weggelegd voor Naomi Scott en Sienna Miller. Het eerste seizoen van Anatomy of a Scandal is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Sienna Miller, Naomi Scott, Anatomy of a Scandal, serie, series

Populair nieuws