search
Deze 13 series zijn nu nieuw te zien op Disney+
Series / Featured

Deze 13 series zijn nu nieuw te zien op Disney+

Disney+ maakte er een prima week van met 13 nieuwe series.

Het is zaterdag en dus kijken we naar het nieuwe aanbod op Disney+ deze week. Wederom was het lekker druk met nieuwe series. We zetten eerst de nieuwe series op een rij, en brengen je dan een overzicht van de nieuwe afleveringen die zijn toegevoegd aan het aanbod.

The Lion Guard (seizoen 3): Een Disney Junior serie over Kion, de zoon van Simba.

The Ignorant Angels (seizoen 1): Massimo, de man van Antonia, overlijdt. Ze komt erachter dat hij een affaire had met de jongeman Michele. Ze is er kapot van, maar onderzoekt het geheime leven van haar echtgenoot. Geheel onverwacht krijgt ze een band met Michele en diens vrienden.

NYPD Blue (seizoen 1-12): NYPD Blue volgt het werk van het vijftiende district van de New Yorkse politie. Twee partners, detectives Andy Sipowicz en John Kelley, staan centraal en kijken heel verschillend tegen hun moeilijke baan aan. De norsheid van Sipowicz (die zijn emotionele kwetsbaarheid verhult) wordt getemperd door de kalme en correcte houding van zijn partner.

Ice Age: Scrat Tales (seizoen 1): Zes gloednieuwe Ice Age-tekenfilms met Scrat, de sullige sabeltandeekoorn, in de hoofdrol. Hij krijgt een kindje!

Fast Layne (seizoen 1): Layne, een twaalfjarige streber, komt op z'n kop te staan als ze in een leegstaande schuur de hypermoderne en pratende auto Vin ontdekt.

Baskets (seizoen 1-4): Chip Baskets is een man uit Bakersfield in California die ervan droomt om als professionele clown te gaan werken. Hij gaat naar Parijs om een opleiding te volgen bij een prestigieuze clownsschool. Door financiële problemen en een ondoordringbare taalbarrière lukt het hem niet om de opleiding af te ronden. Met hoge verwachtingen besluit hij terug naar Bakersfield terug te keren. Daar gaat hij werken als rodeo clown en moet hij de concurrentie aangaan met zijn broers en zussen voor de goedkeuring en genegenheid van zijn moeder.

The Kardashians (seizoen 1): De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Walking Dead (S11E16)
This Is Us (S06E07)
9-1-1: Lone Star (S03E02)
The Proud Family: Louder and Prouder (S01E09)
Our Kind of People (S01E09)
Moon Knight (S01E03)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen