Gigadruk op HBO Max met 23 nieuwe series

Gigadruk op HBO Max met veel nieuwe series

Er werden wederom heel wat nieuwe series toegevoegd aan HBO Max.

Jim Pedd, 16 april 2022 19:25

Abonnees met HBO Max zijn best wel met hun neus in de boter gevallen als we kijken wat de streamingdienst elke week nieuw toevoegt. Ook deze week zijn er weer tal van series nieuw toegevoegd! We duiken erin en zetten de 23 nieuwe titels op een rij.
Primal (seizoen 1): Oeroud gaat over een grotbewoner aan de vooravond van de evolutie en een dinosaurus die op het punt van uitsterven staat. Ze moeten van ellende vriendschap sluiten om te overleven in een gewelddadige primordiale wereld.

The Pact (seizoen 1): Wanneer Jack, de jonge baas van een brouwerij, dood wordt aangetroffen, besluiten de vier medewerkers Anna, Nancy, Louie en Cat, ingegeven door een geheim dat hun leven voor altijd zal veranderen, er het zwijgen toe te doen.

The Kings of Napa (seizoen 1): The Kings of Napa speelt zich af op een pittoreske wijngaard in Napa Valley, Californië. De familie King, de eigenaren van de wijngaard, is een ambitieuze familie die dankzij haar rijkdom in alle societybladen staat.

The Freak Brothers (seizoen 1): De serie speelt zich af in het moderne San Francisco. De hoofdrollen zijn voor vier cannabis-minnende en tijdreizende ‘Freaks’ uit het eind van de jaren zestig: Freewheelin’ Franklin, Phineas, Fat Freddy en Fat Freddy’s Cat, oftewel Kitty.

The Adventures of Paddington (seizoen 1): Een nieuwe versie van de bekende beer. Een hartverwarmende serie over nieuwsgierig zijn, vriendelijk zijn en het hebben van een heerlijke familie.

Not So Pretty (seizoen 1): Een schokkende vierdelige documentaireserie over de persoonlijke-verzorgingsindustrie, die de geheimen en lelijke waarheden aan de kaak stelt achter producten die we dagelijks gebruiken, terwijl ze ons, en de aarde, in gevaar brengen.

Craig of the Creek (seizoen 3): Craig van de Kreek gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Zij beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E06)
The Thaw (S01E05 en S01E06)
The Informant (S01E04)
Ruxx (S01E08)
One True Singer (S01E04)
Game Theory with Bomani Jones (S01E05)
Julia (S01E05)
Tokyo Vice (S01E03)
Kung Fu (S02E06)
Steven Universe Future (S01E04)
Minx (S01E09 en S01E10)
All American: Homecoming (S01E07)
All American (S04E14)
Legacies (S04E14)
Clarence (S01E45)
The Invisible Pilot (S01E02)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws