search
'The Flash' zet bijzonder verhaal op
Series / Nieuws

'The Flash' zet bijzonder verhaal op

The Flash bouwt in dit achtste seizoen op naar een verhaal van Green Lantern.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat het achtste seizoen van de serie The Flash een belangrijke gebeurtenis rond de Green Lantern opzet, zoals die in de comics voorkwam.

Blackest Night was de culminatie van verschillende verhaallijnen in de Green Lantern-comics van de jaren 2009 en 2010. De verhaallijn dreigde het complete DC Comics-universum te omvatten en wordt nog altijd erg goed ontvangen. We zagen de introductie van de ondode schurk Deathstorm in die comics, eentje die nu misschien naar The Flash komt.

The Flash
De tweede grote verhaallijn van The Flash seizoen 8 draait om een mysterieuze metamensen-moordenaar. Dr. Caitlin Snow gelooft dat het haar dode echtgenoot, Ronnie Raymond, is die weer tot leven gekomen is.

De rest van Team Flash gelooft er niets van, maar Caitlin is vastbesloten dat de enige link tussen de slachtoffers is dat ze hen kent. Caitlins pogingen haar echtgenoot terug tot leven te brengen, bracht Black Fire Killer tot stand, die zichzelf als Deathstorm onthulde.

De ware aard van Ronnie Raymond als Firestorm is nu dus onthuld. Dat monster blijkt ook onderdeel te zijn van de Darkest Night-comics, want daarin wilde de god van de doden, Nekkron, het universum overnemen met behulp van een leger dode superhelden en superschurken.

Het begint er nu op te lijken dat de serie The Flash dit verhaal gaat vertellen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen