search
Unieke video toont afscheid van de 'Ozark'-cast
Series / Nieuws

Unieke video toont afscheid van de 'Ozark'-cast

Nu de reeks zo goed als ten einde is neemt de cast afscheid van het bekende Byrde-huis...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We gaan langzaam maar zeker naar het einde toe van de fantastische serie Ozark. Fans van de serie krijgen nu een bijzondere video voorgeschoteld waarin de cast afscheid neemt van de set.

Nog twee weken moeten fans van de serie Ozark geduld koesteren tot het verschijnen van het tweede deel van het vierde seizoen van de reeks op Netflix. In een reactie liet hoofdrolspeler Jason Bateman alvast het volgende optekenen; "Het Byrde-huis was een zeer belangrijke locatie voor ons." Ook Laura Linney die in de reeks de rol van Wendy vertolkt verwees naar het bijzondere huis. Zij stelde dan weer dat het haast zelf een personage werd.

Laatste afleveringen
Helemaal voorbij is het natuurlijk nog niet. Het tweede deel van het vierde seizoen dient immers nog te verschijnen op 's werelds grootste streamingdienst. Dat gebeurt later deze maand.

Eerder zagen we in de eerste trailer reeds dat Marty helemaal klaar is met het criminele gebeuren waar hij steevast in betrokken raakt. Dit geldt ook voor de slachtoffers die dankzij hem vallen.

Voor Ruth Langmore geldt echter dat ze niet meer terug kan. Zij staat dan ook op het punt om het leven van de Byrde's zomaar even nog meer op z'n kop te zetten.

Het tweede deel van het vierde seizoen van Ozark is te bekijken op Netflix vanaf 29 april 2022.

Aanbevolen artikelen