Nieuwe Netflix-serie scoort beschamende en zeldzame 0% op RottenTomatoes

Netflix-serie scoort 0% op RottenTomatoes

Dit gebeurt niet heel vaak, maar de serie Hard Cell regelde het.

Jim Pedd, 16 april 2022 17:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Opvallend vaak vind je een artikel over een nieuwe film of serie met een perfecte score van 100 procent op Rotten Tomatoes. Maar nu is dat anders, want Netflix wist met de serie Hard Cell iets unieks te doen.
Die serie verbaast enorm met een zeldzame score van 0% op Rotten Tomatoes. Een score die je bepaald niet vaak ziet, want hoe flauw of hoe slecht een serie ook is, gewoonlijk vind je altijd wel ergens een criticus die er toch positief over is.

Hard Cell
De serie Hard Cell is een mockumentary die zich afspeelt in een Britse gevangenis. Catherine Tate speelt de hoofdrol in de serie, bedacht hem en speelt meerdere verschillende personages in elk van de afleveringen.

Decider waarschuwt zijn lezers om de serie "over te slaan" en noemt hem "ongemakkelijk en niet grappig". De "sideshow van alle personages die Tate speelt, leidt af van wat een behoorlijk grappig verhaal had kunnen zijn."

En The London Evening Standard stelt dat de serie "de fundering van een goede serie" bij zich draagt, maar "dat is opgesloten achter meerdere rijen aan tralies."


Bron: ComicBook

Lees meer over: Hard Cell, Netflix, Rotten Tomatoes

Populair nieuws