search
Must-have: 'The Batman - The Complete Series'
Series / Blu-ray Review

Must-have: 'The Batman - The Complete Series'

Een diepe duik in de wereld van Batman en de schurken in Gotham!

Voor de ware fans is nu de complete animatieserie The Batman op Blu-ray verschenen. De serie verscheen tussen 2004 en 2008 en er zijn 65 afleveringen. Een vlugge blik op de complete uitgave hieronder.

De serie is een gave blik op het bekende DC-personage dat recent opdook in de ijzersterke bioscoopverfilming The Batman. Zijn stem werd de gehele serie ingesproken door Rino Romano.

In de animatiereeks zie je hoe de anti-held zijn sporen verdient in zijn strijd met heel wat Gotham-schurken: Rupert Thorne, de Joker, Catwoman, de Penguin, Mr. Freeze, Clayface, Firefly, Ventriloquist en Scarface, Man-Bat, Cluemaster, Bane, Riddler, Professor Hugo Strange, Rag Doll, Spellbinder, Killer Croc en een slankere Solomon Grundy en nog veel meer!



Blu-ray uitgave
Op de schijf zie je ook een aantal extra's. Zo is er de nieuwe featurette The Dark Dynasty Continues, waarin de relatie tussen The Batman en zijn bondgenoten wordt bekeken terwijl hij evolueert van mysterieuze burgerwacht tot World's Greatest Detective.

Daarnaast zijn er de extra's 'New Look, New Direction, New Knight', 'Building The Batman', 'Gotham PD Case Files' en 'Joining Forces: The Batman's Legendary Team-Ups'.

The Batman - The Complete Series
Batman moet de balans vinden tussen zijn publieke imago als vrijgezelle miljardair en zijn dubbelleven als de Dark Knight, terwijl hij zijn vaardigheden verbetert en zijn eigen methodes ontwikkelt om zijn strijd tegen de misdaad naar een hoger niveau te tillen.

Onderweg ontmoet hij de bekendste bondgenoten van het DC Universum: Robin, Superman en Batgirl. En hij neemt het op tegen een heel leger slechteriken, zoals de Joker, Penguin, Catwoman, Riddler en Mr. Freeze - maar slechts een paar zullen de wereld van de vastberaden vigilante voorgoed veranderen.



Met dank aan Warner Home Video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen