search

Ons nieuws van maandag 18 april 2022

Percy Jackson is misschien blond in nieuwe Disney Plus-serie
Series / Nieuws

Percy Jackson is misschien blond in nieuwe Disney Plus-serie

Rick Riordan, schrijver van de Percy Jackson-boeken, heeft aangegeven dat acteurs voor de serie hun haar niet hoeven te verven.

Rick Riordan heeft onlangs bevestigd dat acteurs hun uiterlijk niet hoeven te veranderen voor de aankomende adaptatie van de Percy Jackson-boeken. Dit betekent dat het hoofdpersonage waarschijnlijk blond haar heeft, in plaats van het zwarte haar dat we kennen uit de boeken.

Het personage Percy Jackson wordt in de aankomende Disney Plus-serie gespeeld door de 13-jarige acteur Walker Scobell. Deze jongeman heeft echter blonde haren, terwijl het personage dat hij gaat spelen in de boeken altijd donkere haren had. Rick Riordan, de schrijver van de boeken die intens bij de ontwikkeling van de serie betrokken zal zijn, heeft aangegeven dat acteurs hun uiterlijk niet hoeven te veranderen voor de serie.

Walker Scobell in nieuwe Percy Jackson-serie
Volgens Riordan is de kleur van het haar lang niet zo belangrijk als het talent van de acteur. Daarom zijn ze voor Scobell gegaan, en ze zijn niet van plan hem zijn haren te laten verven. "We hebben hier geen enkel gesprek over gehad. Ik denk zelf dat het geen probleem is."

Verder geeft hij aan dat ze nooit perse iemand zoeken die op het personage lijkt, maar juist iemand die het beste in staat is om de persoonlijkheid van het personage uit te beelden.

De nieuwe Percy Jackson-serie, die Percy Jackson and the Olympians gaat heten, is nog in pre-productie. Dit jaar hoeven we het eerste seizoen dus nog niet te verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire HBO-serie doet het beter dan 'Moon Knight'
Series / Nieuws

Populaire HBO-serie doet het beter dan 'Moon Knight'

Ondanks dat de eerste afleveringen van Moon Knight goed zijn ontvangen, doet de HBO-serie 'Our Flag Means Death' het nog beter.

Moon Knight is momenteel de grote hit van Disney Plus, wat te verwachten was van een serie in het MCU. Maar een HBO-serie met de naam Our Flag Means Death doet het nóg beter![/b]

Na drie afleveringen staat Moon Knight van Marvel op een 87% Rotten Tomatoes-score van de critics en op 94% van de fans. Ondanks deze positieve ratings, is er een HBO-serie die het momenteel beter doet. Volgens Forbes is Our Flag Means Death[/b] momenteel de serie is die het meest 'in demand' is online, zelfs twee weken na de finale.

Our Flag Means Death en Moon Knight
De manier waarop Parrot Analytics werkt, wat Forbes gebruikt om te berekenen wat het meest 'in demand' is, betekent echter niet dat [i]Our Flag Means Death
vaker bekeken is dan Moon Knight. De tool houdt namelijk ook rekening met zaken zoals aanwezigheid op social media, waar de piratenserie razend populair is. Toch geeft het een goede indicatie van wat er momenteel veel bekeken wordt.

Fans wereldwijd snappen niet waarom Our Flag Means Death nog niet verlengd is voor een tweede seizoen op HBO Max. Sterker nog, Taika Waititi en showrunner David Jenkins lijken het zelf ook nog niet te weten.

Het eerste seizoen is nu in ieder geval op HBO Max te checken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Karen Gillan staat open voor Nebula spin-off serie op Disney Plus
Series / Nieuws

Karen Gillan staat open voor Nebula spin-off serie op Disney Plus

Karen Gillan, onder andere bekend van haar rol als Nebula in Guardians of the Galaxy, staat open voor een spin-off serie op Disney Plus.

De laatste Guardians of the Galaxy-film is vanaf aankomende zomer in de bioscoop te zien, maar dat hoeft niet het einde van de franchise te betekenen. Nebula-actrice Karen Gillan heeft aangegeven open te staan voor een spin-off serie.

James Gunn heeft al aangegeven te stoppen met het maken van Guardians of the Galaxy-films nadat Vol. 3 aankomende zomer in de bioscoop heeft gedraaid, dus bij een eventuele Nebula-spin-off is hij waarschijnlijk niet betrokken. Maar of die er uberhaupt gaat komen blijft eerst de grote vraag. Als het aan Karen Gillan ligt, in ieder geval wel.

Karen Gillan over Guardians of the Galaxy
In een interview met Screen Rant zegt ze het volgende over een mogelijke spin-off: "Ik weet het niet. Ik gok dat Marvel ja moet zeggen. Dus, als je wil dat ze dat doen? Dat zou mooi zijn. Maar ik denk dat Nebula een interessant achtergrondverhaal heeft, dus het zou vet zijn om daar meer over te leren."

Officieel is er dus nog niets in ontwikkeling en Marvel heeft er ook nog nooit naar gehint dat dit wel gaat gebeuren. Het lijkt dus aan de fans te zijn om Marvel ervan op de hoogte te stellen dat een Nebula-serie best gemaakt mag worden. De actrice is in ieder geval al aan boort!

Waar we Nebula sowieso in te zien krijgen, is Guardians of the Galaxy Vol. 3. Deze film draait 5 mei in de bioscoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur Iain Glen zou einde niet veranderen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur Iain Glen zou einde niet veranderen

Game of Thrones-acteur Iain Glen, die Ser Jorah Mormont speelde in de serie, zou het controversiële einde niet veranderen.

Controversieel was het einde van Game of Thrones zonder twijfel te noemen. Toch zou Iain Glen, die Ser Jorah Mormont speelde, er niets aan veranderen.

In een interview met The Independent (via Winter Is Coming) heeft Iain Glen zich uitgelaten over de manier waarop Game of Thrones tot een einde is gekomen in 2019.

Iain Glen over Game of Thrones seizoen 8
Hij geeft aan dat hij niets zou veranderen en achter de keuzes van de schrijver staat, maar dat hij de serie tevens als zijn kind ziet en dat het daarom misschien te verwachten is dat hij dit zegt.

Toch geeft hij toe dat het einde niet was wat veel fans wilden: "Waar het eindigde was niet wat vee mensen wilden, maar zo was Game of Thrones altijd al. En het is altijd leuk geweest. Niemand wilde dat Ned Stark in het eerste seizoen onthoofd werd - 'nee, dat is fout, hoe kan nooit gebeuren!' - maar het gebeurde toch. En gedurende de serie bleven dergelijke onverwachte dingen gebeuren."

Verder gaf Glen aan dat hij de keuzes van de schrijvers volledig begrijpt en de richting waarin ze het verhaal hebben genomen ondersteunt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Must-have: 'The Batman - The Complete Series'
Series / Blu-ray Review

Must-have: 'The Batman - The Complete Series'

Een diepe duik in de wereld van Batman en de schurken in Gotham!

Voor de ware fans is nu de complete animatieserie The Batman op Blu-ray verschenen. De serie verscheen tussen 2004 en 2008 en er zijn 65 afleveringen. Een vlugge blik op de complete uitgave hieronder.

De serie is een gave blik op het bekende DC-personage dat recent opdook in de ijzersterke bioscoopverfilming The Batman. Zijn stem werd de gehele serie ingesproken door Rino Romano.

In de animatiereeks zie je hoe de anti-held zijn sporen verdient in zijn strijd met heel wat Gotham-schurken: Rupert Thorne, de Joker, Catwoman, de Penguin, Mr. Freeze, Clayface, Firefly, Ventriloquist en Scarface, Man-Bat, Cluemaster, Bane, Riddler, Professor Hugo Strange, Rag Doll, Spellbinder, Killer Croc en een slankere Solomon Grundy en nog veel meer!



Blu-ray uitgave
Op de schijf zie je ook een aantal extra's. Zo is er de nieuwe featurette The Dark Dynasty Continues, waarin de relatie tussen The Batman en zijn bondgenoten wordt bekeken terwijl hij evolueert van mysterieuze burgerwacht tot World's Greatest Detective.

Daarnaast zijn er de extra's 'New Look, New Direction, New Knight', 'Building The Batman', 'Gotham PD Case Files' en 'Joining Forces: The Batman's Legendary Team-Ups'.

The Batman - The Complete Series
Batman moet de balans vinden tussen zijn publieke imago als vrijgezelle miljardair en zijn dubbelleven als de Dark Knight, terwijl hij zijn vaardigheden verbetert en zijn eigen methodes ontwikkelt om zijn strijd tegen de misdaad naar een hoger niveau te tillen.

Onderweg ontmoet hij de bekendste bondgenoten van het DC Universum: Robin, Superman en Batgirl. En hij neemt het op tegen een heel leger slechteriken, zoals de Joker, Penguin, Catwoman, Riddler en Mr. Freeze - maar slechts een paar zullen de wereld van de vastberaden vigilante voorgoed veranderen.



Met dank aan Warner Home Video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigadruk op Netflix met al deze nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Gigadruk op Netflix met al deze nieuwe series

We verwachten veel nieuwe series op streamingdienst Netflix de komende dagen.

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die op Netflix verschijnen. Deze maandag is niet anders en weer is het topdruk!

VANAF 19 APRIL
Pacific Rim: The Black (seizoen 2): Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

Better Call Saul (seizoen 6, deel 1; wekelijks een nieuwe aflevering): Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

VANAF 20 APRIL
Yakamoz S-245: De aarde is door een ramp getroffen. Een zeebioloog op onderzeese missie moet samen met de bemanning vechten voor zijn leven als een samenzwering aan het licht komt.

Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes: Hij dineerde met de machtigen der aarde en aasde op de kwetsbaren. Onder zijn brede glimlach zat de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.

Russian Doll (seizoen 2): Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Marked Heart: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

VANAF 21 APRIL
He's Expecting: Een succesvolle reclamemaker denkt zijn zaakjes op orde te hebben, maar raakt zwanger. Hij krijgt te maken met sociaal onrecht waar hij nooit bij heeft stilgestaan.

VANAF 22 APRIL
Heartstopper: In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.

Selling Sunset (seizoen 5): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

The Seven Lives of Lea: Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen "” en te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen

The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco wil nooit meer trouwen na haar scheiding.

Kaley Cuoco staat het best bekend om haar rol als Penny in de serie The Big Bang Theory. Ze speelde die rol maar liefst 12 seizoenen lang, en nu is ze populair met HBO Max-serie The Flight Attendant.

Cuoco vertelde tijdens een nieuw interview over haar huwelijken en hoe ze daarnaar kijkt. De actrice is tweemaal getrouwd geweest. Allereerst met tennisser Ryan Sweeting. Dat huwelijk duurde van 2013 tot 2016. Daarna trouwde ze met Karl Cook tussen 2018 en 2021. Maar dat is klaar.

Geen derde keer
Cuoco denkt nog altijd dat ze wel een nieuwe liefde vindt, maar trouwen? Dat wil ze niet meer, vertelde ze tegen Glamour.

"Ik zal nooit meer trouwen. Ik zou het geweldig vinden om een langetermijnrelatie te hebben, of een partnerschap. Maar ik ga nooit meer trouwen. Absoluut niet. Je mag dat letterlijk op de cover zetten."

"Ik geloof in de liefde omdat ik geweldige relaties gehad heb. We zijn allemaal wel eens beland op een punt dat we denken: 'Ik ga nooit meer iemand anders ontmoeten'. Maar dat doe je wel. Er zijn geweldige mensen, die komen dan in je leven en gaan dan weer. Daar zijn veel redenen voor."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Winchesters' brengt 'Supernatural' terug op gestoorde manieren
Series / Nieuws

'The Winchesters' brengt 'Supernatural' terug op gestoorde manieren

De prequelserie The Winchesters klinkt alsof het een knotsgek avontuur wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na vijftien seizoenen het publiek vermaakt te hebben, keert de wereld van Supernatural terug met een nieuw hoofdstuk, namelijk de serie The Winchesters.

Daarvan wordt momenteel de pilot opgenomen voor The CW. De serie heet The Winchesters en duikt in het oorsprongsverhaal van John en Mary Winchester. Dat in een verhaal dat verteld wordt door hun volwassen zoon, Dean Winchester (Jensen Ackles).

The Winchesters-serie
Volgens Ackles, die ook uitvoerend producent is, kan de serie op opwindende en gekke manieren verbonden worden aan het Supernatural-canon.

"Als ik eerlijk mag zijn, dan dacht ik in eerste instantie: 'ik weet niet of we dit wel kunnen'. Maar toen kwam Robbie [Thompson] op de proppen en zat hij met mij. Hij zei: 'Nou, we weten dat we dit moeten doen en dat moeten doen, maar als we de stippen met elkaar verbinden, is dat niet onderhoudend. Dat is saai en een simpel verhaal. Als we nou op een compleet gestoorde, Supernatural-manier, alles aan elkaar verbinden, dan hebben we een serie.' En dat is wat we hebben gedaan."

Ackles vertelde verder dat The Winchesters voortborduurt op alles wat al vastgesteld is over John en Mary, met name hun nalatenschap als Men of Letters en een familie van monsterjagers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' zit vol heerlijke 'Star Wars'-cameo's
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' zit vol heerlijke 'Star Wars'-cameo's

De Obi-Wan Kenobi-serie klinkt eigenlijk steeds beter als we het zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Later deze maand gaat de Obi-Wan Kenobi-serie van start op Disney+. Er is nog maar weinig bekend over de serie, al weten we wel dat Rupert Friend te zien zal zijn als de Grand Inquisitor, en daarmee de grootste schurk speelt.

In een interview met The Direct vertelde de acteur dat er wat toffe cameo's in de serie zitten. Dat belooft dus wat voor een Star Wars-serie die toch al behoorlijk gehypet is.

Obi-Wan Kenobi
"Als het mogelijk is om nog meer opgewonden te zijn dan mensen dat nu al zijn, dan zou ik dat zeker zijn. Ik denk dat de serie een van de meest opwindende toevoegingen aan het Star Wars-canon denkbaar is," aldus Friend.

"Ik denk dat Ewan McGregor dingen met die rol doet, die echt een droom zijn voor fans van de oorspronkelijke serie. We kunnen Alec Guinness natuurlijk niet terug halen, maar ik denk dat Ewan geboren was om die rol te spelen. En er zitten heerlijke cameo's in van mensen waar ik je natuurlijk niets over mag vertellen En verwacht maar veel easter eggs. Dus ja, het is een opwindende rit."

Obi-Wan Kenobi brengt de Grand Inquisitor naar live-action. Friend speelt de rol. Hij onthulde al eens dat het een zware rol was:

"Je zit echt enorm te zweten in dat pak. Ik heb wel wat emmers zweet verloren in die protheses en aan het einde van de dag zat er enorm veel zweet op mijn gezicht. Ik zag er dan uit als een ellendige clown. Maar dat was het waard!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt die 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?
Series / Nieuws

Komt die 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?

Michelle Yeoh over haar aankomende Star Trek-serie. En ja, die komt er.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michelle Yeoh ging tijdens een nieuw interview in op haar Section 31-serie. Die spin-off van Star Trek: Discovery is al enige tijd in de maak en is hopelijk snel ook echt in de maak en te zien.

Yeoh speelde de rol van Philippa Georgiou, voormalig Terran Emperor in het Mirror Universe, en agent van Section 31. In een interview vertelde ze wat we van de Section 31-serie mogen verwachten.

Section 31 is anders
"Section 31 is het Star Trek-universum, maar anders. Het is als Mission: Impossible dat de Guardians of the Galaxy in de ruimte ontmoet," aldus Yeoh.

Section 31 werd in 2019 aangekondigd. Het plan was om de reeks direct na de afronding van de derde rits van Discovery op te nemen. Maar de timing bleek erg matig, omdat Discovery klaar was met het derde seizoen toen de coronapandemie begon en de wereld in een lockdown 'dwong'.

De serie raakte vervolgens tijdelijk in een pauzestand en momenteel wordt gewacht tot een van de andere lopende Star Trek-series tot een einde komt. Dat zou wel eens Star Trek: Picard kunnen blijken te zijn, die met zijn derde seizoen het verhaal afrondt.

We weten ook van Nicole Clemens, baas van Original Scripted Series van Paramount+, dat men nog altijd actief kijkt naar de Section 31-serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Battlestar Galactica'-ster over de reboot
Series / Nieuws

'Battlestar Galactica'-ster over de reboot

Battlestar Galactica is de volgende franchise die nieuw leven ingeblazen krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
James Callis maakte vorige week zijn debuut in Star Trek. Maar fans zullen hem vooral nog kennen als Dr. Gaius Baltar uit Syfy-serie Battlestar Galactica.

Zoals ze zeggen in die serie, is alles al gebeurd en zal het nog eens gebeuren. NBCUniversal werkt dan ook aan een tweevoudige reboot van de franchise, met een film in ontwikkeling en een streamingserie voor het eigen kanaal Peacock. Callis vertelde in een interview daarover.

Battlestar Galactica-reboot
"Het is een prachtig canvas om mee te spelen," begon Callis. "En eerlijk gezegd zijn wij, de cast, elke dag nog met elkaar in gesprek. Niet per se over de reboot, want die is al een tijdje in de maak, maar ik weet nog dat we tijdens de pandemie ons afvroegen hoe we dit ooit hadden kunnen maken."

Hij verwacht dat de nieuwe Battlestar Galactica-serie de realiteit zal reflecteren, net als de versie waar hijzelf bij betrokken was.

Er is weinig bekend over de reboot. Simon Kinberg schrijft en produceert de Battlestar Galactica-film en Sam Esmail maakt een serie. De twee projecten bestaan in hetzelfde universum.

"Over de situatie met Sam en de serie kan ik niet al te veel vertellen. Behalve dat er synergie is tussen de twee ondernemingen en we continu communiceren," vertelde Kinberg recent in een interview over de twee projecten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 loeispannende series om op Netflix te kijken
Series / Nieuws

3 loeispannende series om op Netflix te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.

The Haunting of Hill House | Kijk nu | miniserie
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. In de horrorserie zie je rollen van Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen en Kate Siegel.



Kingdom | Kijk nu | 2 seizoenen
Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land. Zuid-Koreaanse topper met rollen voor Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong, Bae Doona, Kim Sang-ho en Kim Sung-kyu.



Ratched | Kijk nu | 1 seizoen
In 1947 begint Mildred Ratched als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil. Met rollen voor Sarah Paulson, Finn Wittrock, Judy Davis, Sharon Stone en Cynthia Nixon.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel slachtoffers op komst in 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Veel slachtoffers op komst in 'Fear the Walking Dead'

Fear the Walking Dead is op Prime Video gestart aan het tweede deel van seizoen zeven.

The Vic-tatorship zal niet zonder slachtoffers zijn in seizoen 7 van Fear the Walking Dead. De serie keerde gisteren terug op de Amerikaanse zender AMC en er is te zien hoe Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) en Morgan Jones (Lennie James) in de tweede helft van het seizoen oorlog voeren tegen Victor Strand (Colman Domingo) om zijn toren te veroveren.

De welvarende Victor overleefde de nucleaire explosies en de radioactieve neerslag die Texas heeft verwoest in seizoen zes door te schuilen in zijn toren, maar Victors voormalige vrienden hadden minder geluk: de groepen van Alicia en Morgan bleven geschrokken achter om het nieuwe thuis Padre te vinden.

"Je hebt zoveel van me afgenomen. En nu ga ik iets van jou afnemen," waarschuwde Alicia Victor tijdens de midden-seizoensfinale. "Ik neem dat van jou af dat voor jou het belangrijkst is. Ik neem die toren over." Toen Victor zei dat ze de toren niet zonder slag of stoot zou kunnen innemen, verklaarde Alicia: "Dan gaan we oorlog voeren."

Vele slachtoffers in seizoen 7
Oorlogen "lopen vaak niet uit zoals je verwacht, en vaker wel dan niet zijn het de verliezen die men zich herinnert," vertelde acteur James aan ComicBook. "En ik denk dat dat iets is dat doorklinkt in het tweede deel van seizoen zeven."

"Ja, er zijn overwinningen. Ja, er zijn triomfen, maar er zijn ook grote verliezen," vervolgde James. "En deze familie zal in de toekomst niet zijn zoals het eerder was."

In Nederland zie je Fear the Walking Dead op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Antwoord op grootste kritiekpunt 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Antwoord op grootste kritiekpunt 'The Mandalorian'

Bryce Dallas Howard licht toe waarom The Mandalorian zo onverslaanbaar lijkt in de serie.

De serie The Mandalorian is voor velen het beste dat Disney's Lucasfilm heeft opgeleverd sinds de overname in 2012. Toch is er kritiek. Zo zou de titelheld veel te krachtig zijn met een pantser dat onverwoestbaar is.

De site Romper heeft Howard onlangs gesproken en de vraag gesteld of Din Djarins Beskar-pantser hem een beetje te krachtig maakt, vooral wanneer hij zo gemakkelijk schoten kan afwenden.

"Hij is erg sterk, en in de Mandaloriaanse cultuur zijn ze getraind om krijgers te zijn, en dat zijn ze," legt Howard uit. "Maar daar komt bacta-spray ook om de hoek kijken."

"Omdat hij geen bacta-tank heeft zoals Boba, is bacta-spray nuttig," voegde ze eraan toe. "In het Boba Fett-seizoen werd Mando gestoken door de Darksaber en daardoor was zijn been flink toegetakeld. Ik was blij om dat te kunnen doen, omdat ik wilde laten zien dat hij gewond raakt en dan geneest van bacta-spray."

The Mandalorian seizoen 3 zal later dit jaar op Disney+ verschijnen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote verrassing in aantocht in aankomende 'Moon Knight' aflevering
Series / Nieuws

Grote verrassing in aantocht in aankomende 'Moon Knight' aflevering

De Marvel-serie wordt hopelijk ook verbonden aan het grotere Marvel Cinematic Universe.

De Marvel-serie Moon Knight laat de afgelopen drie afleveringen een behoorlijk solide indruk achter bij het publiek en de critici. Nu lijkt het erop dat er een grote verrassing onze kant op komt in de vierde aflevering. Let op: SPOILERS!

De vierde aflevering verschijnt aankomende woensdag op Disney+ en Marvel Studios heeft een nieuwe teaser voor de serie uitgebracht. De nieuwe Moon Knight-teaser bevat zowel nieuwe als bekende beelden.

Grote verrassingen in Moon Knight - Aflevering 4
De teaser bevat beelden uit de derde aflevering van Moon Knight, boordevol actie, zoals de strijd van Mark Spector met de beschermers van een oude kaart. Het bevat ook enkele korte nieuwe beelden van wat er gaat komen in de serie.

Je kunt de gloednieuwe teaser voor de Moon Knight-serie hieronder bekijken, op eigen risico. De serie levert aankomende weken nog drie nieuwe afleveringen op en wie weet wordt het geheel ook verbonden aan het grotere Marvel Cinematic Universe.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor laatste 'Doctor Who' met Jodie Whittaker
Series / Nieuws

Trailer voor laatste 'Doctor Who' met Jodie Whittaker

Jodie Whittaker zien we nog een keer als de dertiende incarnatie van The Doctor.

Na de uitzending van Legend of the Sea Devils in het VK is de eerste trailer online gezet voor de derde en laatste Doctor Who-special voor dit jaar. De aflevering heeft momenteel geen titel.

Deze verlengde aflevering, die in oktober verschijnt en op tijd komt voor de festiviteiten voor het 100-jarig bestaan van BBC, bevat het laatste avontuur van actrice Jodie Whittaker als de dertiende incarnatie van The Doctor.



Veel bekende en nieuwe gezichten
Zowel The Master (Sacha Dhawan) als The Lone Cyberman (Patrick O'Kane) keren terug uit het vorige seizoen, evenals 'Flux'-castleden Vinder (Jacob Anderson) en Kate Stewart (Jemma Redgrave) naast de vaste gezichten Yaz (Mandip Gill) en Dan (John Bishop).

Spannender voor fans is de terugkeer van twee oude metgezellen: Tegan Jovanka (Janet Fielding) en Sophie Aldred (Ace), die respectievelijk met de vijfde en zevende Doctors reisden.

De Daleks zijn ook aanwezig. Het is de eerste keer dat de drie beroemde vijanden van de Doctor een belangrijke rol hebben in een enkel Doctor Who-verhaal. De aflevering is in de herfst op BBC te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.