search
'Game of Thrones'-acteur Iain Glen zou einde niet veranderen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur Iain Glen zou einde niet veranderen

Game of Thrones-acteur Iain Glen, die Ser Jorah Mormont speelde in de serie, zou het controversiële einde niet veranderen.

Controversieel was het einde van Game of Thrones zonder twijfel te noemen. Toch zou Iain Glen, die Ser Jorah Mormont speelde, er niets aan veranderen.

In een interview met The Independent (via Winter Is Coming) heeft Iain Glen zich uitgelaten over de manier waarop Game of Thrones tot een einde is gekomen in 2019.

Iain Glen over Game of Thrones seizoen 8
Hij geeft aan dat hij niets zou veranderen en achter de keuzes van de schrijver staat, maar dat hij de serie tevens als zijn kind ziet en dat het daarom misschien te verwachten is dat hij dit zegt.

Toch geeft hij toe dat het einde niet was wat veel fans wilden: "Waar het eindigde was niet wat vee mensen wilden, maar zo was Game of Thrones altijd al. En het is altijd leuk geweest. Niemand wilde dat Ned Stark in het eerste seizoen onthoofd werd - 'nee, dat is fout, hoe kan nooit gebeuren!' - maar het gebeurde toch. En gedurende de serie bleven dergelijke onverwachte dingen gebeuren."

Verder gaf Glen aan dat hij de keuzes van de schrijvers volledig begrijpt en de richting waarin ze het verhaal hebben genomen ondersteunt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen