search
Populaire Netflix-serie stopt na drie seizoenen
Series / Nieuws

Populaire Netflix-serie stopt na drie seizoenen

De opnames van het derde seizoen van de reeks zijn ondertussen wel aangevat...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de Deense Netflix-serie Ragnarok kijken ongetwijfeld al uit naar het verschijnen van het derde seizoen. De opnames van dat derde seizoen zijn ondertussen begonnen. Er is echter ook slecht nieuws. Het derde seizoen wordt immers het laatste.

Het was een post op Instagram die duidelijk maakte dat de opnames voor het nieuwe seizoen van start zijn gegaan. De aankondiging gebeurde met een foto van de cast. Het is tot dusver nog niet bekend over welk plot het derde seizoen zal beschikken. Daar blijft het dus vooralsnog een beetje gissen naar.

Pas te zien in 2023?
Dat de opnames van het derde seizoen ondertussen zijn aangevat is natuurlijk goed nieuws. Anderzijds is het zo dat de start van de opnames relatief laat komt wanneer we dat derde seizoen nog dit jaar te zien willen krijgen.

Verwacht wordt in ieder geval dat het derde seizoen ten vroegste ergens richting het jaareinde te zien zal zijn. De kans is echter zeer groot dat het zelfs 2023 zal worden.

Een officiƫle lanceringsdatum voor het derde seizoen van Ragnarok is er in ieder geval nog niet. Heb jij de eerste twee seizoenen van deze reeks nog niet gezien? Dan kan je ze uiteraard nog steeds bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen