'The Sandman' van Netflix kost gestoord veel geld

'The Sandman' van Netflix kost gestoord veel

De serie The Sandman heeft een budget dat net zo groot was als Game of Thrones.

Jim Pedd, 22 april 2022 14:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het budget van de Netflix-verfilming van The Sandman is bekend gemaakt. En zoals te verwachten viel, was de DC-verfilming niet goedkoop om te maken.
Deadline meldt dat Netflix zo'n 15 miljoen dollar per aflevering betaalt. The Sandman seizoen 1 krijgt in totaal 11 afleveringen, wat betekent dat de streamingdienst een kleine 165 miljoen dollar investeert in de serie. Dat omvat enkel de productiekosten en niet de kosten die gemaakt worden voor de marketing.

The Sandman
Hoewel Netflix veel geld steekt in The Sandman, gaat het gerucht dat de serie mogelijk al geannuleerd is omdat men niet helemaal tevreden is. Dat er ook nog altijd geen trailer was, of een officiële releasedatum onthuld is, zou ook een teken zijn voor problemen.

Bovendien moeten nog castleden onthuld worden. Dat maakt dat fans zich zorgen maken. Al vertelde Neil Gaiman, die de comics hielp maken en uitvoerend producent is van de verfilming, dat The Sandman niet geannuleerd is en noemt hij de speculatie over een vervroegd einde van de serie zelfs "hilarisch".

Recent kwam de The Sandman-twitteraccount ineens weer tot leven na enige maanden stilte.

Voorlopig is het even wachten op meer nieuws, maar duidelijk is wel dat deze wederopstanding van het account het begin is van meer.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Sandman, budget, Netflix, Neil Gaiman

Populair nieuws