search
'The Sandman' van Netflix heeft een groot voordeel ten opzichte van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'The Sandman' van Netflix heeft een groot voordeel ten opzichte van 'Game of Thrones'

De serie The Sandman heeft namelijk elke aflevering een nieuwe stijl.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Neil Gaiman, schrijver en bedenker van The Sandman, stelt dat de verfilming van Netflix een groot voordeel heeft ten opzichte van bijvoorbeeld Game of Thrones, namelijk elementen van verrassing.

Gaiman sprak met Empire Magazine over de aankomende televisieserie. Hij vergeleek de twee series en ging in op hun vermogen het publiek mee te nemen en op te winden.

The Sandman-voordeel
"Als je niet hield van een aflevering van Game of Thrones, zou je waarschijnlijk geen enkele aflevering van Game of Thrones leuk vinden," aldus Gaiman.

"Met Sandman draait alles om jou kunnen verrassen. Het gaat er allemaal om dat het zichzelf opnieuw uit moet vinden, je mee moet nemen op een reis waar je nog niet op geweest bent."

The Sandman is het verhaal van Morpheus, de personificatie en koning van alle dromen. Hij herovert zijn rijk nadat hij decennialang gevangen zat op Aarde.

In de comics kom je meerdere stijlen tegen en veel thema's die verschillende legendes en niveaus van bestaan weergeven, evenals een hele rits verschillende fantasiewezens, mythische en historische figuren evenals godachtige wezens.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen