search
Zien! De trailer voor grote scifi-serie 'Night Sky'
Series / Trailer

Zien! De trailer voor grote scifi-serie 'Night Sky'

Eind volgende maand verschijnt deze nieuwe miniserie op Prime Video.

Prime Video heeft de officiële trailer voor Night Sky online gezet. De preview is voor het aankomende science fiction-drama van Amazon Studios en Legendary Television. Check de beelden hieronder.

De hoofdrollen zijn voor Academy Award-winnaars Sissy Spacek (The Old Man and The Gun) en J. K. Simmons (Being the Ricardos). Er zijn aanvullende rollen voor onder meer Chai Hansen (The Newsreader), Kiah McKirnan (Mare of Easttown), Julieta Zylberberg (The Invisible Look), Rocí­o Hernández (La caí­da) en Adam Bartley (Longmire).

Trailer Night Sky
Night Sky volgt Irene (Spacek) en Franklin York (Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt.

Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. De mystificerende kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Alle acht afleveringen gaan op Prime Video in première op vrijdag 20 mei.



Binnenkort te streamen: De ontzettend veelbelovende serie 'Night Sky'[/more]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen