'Grey's Anatomy' heeft een cadeau voor de fans

'Grey's Anatomy' heeft een cadeau voor de fans

Het achttiende seizoen van Grey's Anatomy brengt twee castleden terug voor de finale.

Jim Pedd, 24 april 2022 09:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sterren Jesse Williams en Sarah Drew keren terug naar Grey's Anatomy, in de aankomende finale van het achttiende seizoen van de serie.
De twee maakten in het verleden deel uit van de cast van de langlopende dramaserie. Zij zijn twee van de velen, want in de 18 seizoenen durende geschiedenis versleet men een enorm ensemble aan castleden. Naast hoofdpersoon Meredith Grey (Ellen Pompeo) waren enkel Miranda Bailey (Chandra Wilson) en Richard Webber (James Pickens Jr.) in elk seizoen te zien.

Grey's Anatomy seizoen 18
Twee van de meer prominente castleden die de serie kleur hebben helpen geven zijn Jesse Williams en Sarah Drew. Williams speelde de rol van Jackson Avery en Sarah Drew was te zien als April Kepner. Beiden debuteerden in seizoen 6 en werden hoofdrolspelers in seizoen 7.

Volgens Entertainment Weekly keren Jackson en April, die als koppel bekend staa bij fans als Japril, terug voor de finale van seizoen 18.

De aflevering heeft de titel You Are the Blood gekregen van ABC. De bedoeling is dat deze op 26 mei 2022 uitgezonden zal worden.

Dat de twee terugkeren voor Grey's Anatomy is perfect. Dit seizoen bevatte namelijk heel wat terugkerende personages, waarvan de grootste Dr. Addison Montgomery was, gespeeld door Kate Walsh, en die sinds seizoen 8 niet meer te zien was. Ook zagen we Dr. Ellis Grey (Kate Burton), Nick Marsh (Scott Speedman) en Dr. Koracick (Greg Germann).
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws