'Grey's Anatomy'-ster over grote controverse

'Grey's Anatomy'-ster over grote controverse

Ellen Pompeo neemt het op voor Katherine Heigl die een paar jaar geleden controversieel lag.

Jim Pedd, 23 april 2022 10:43

Meer dan een decennium nadat Katherine Heigl botste met de bazen bij ABC en het creatieve team van Grey's Anatomy, laat actrice Ellen Pompeo weten het wel met haar eens te zijn.
De dramaserie begon in 2005 als mid-season vervanger van de serie Boston Legal en werd een enorme hit. Bijna 400 afleveringen en 18 seizoenen later, zien we dat Grey's Anatomy langzaamaan minder populair wordt. Toch komt er een negentiende seizoen.

Grey's Anatomy-controverse
Heigl was aan het begin van Grey's Anatomy ook een series regular en speelde Izzie Stevens. Maar haar problemen begonnen in 2008, toen ze kritische opmerkingen maakte over de series waarin ze speelde. Zo trok ze uiteindelijk haar naam terug uit de Emmy Considerations-lijst, omdat ze te weinig momenten in de serie van belang zou hebben gekregen.

Het leidde tot frictie en uiteindelijk en tot het vertrek van Heigl. Nu vertelt Pompeo dat ze vindt dat de actrice het juist goed deed destijds.

"Ik weet nog dat Heigl iets zei in een talkshow over het gestoorde aantal uren dat zij draaiden. En daar had ze echt honderd procent gelijk in. Als ze dat vandaag de dag had gezegd, was ze een held geweest. Maar ze liep voor op haar tijd. Zij maakte een statement over onze gestoorde uren en natuurlijk werd ze bekritiseerd als vrouw, ondankbaar genoemd. De waarheid is dat ze 100 procent eerlijk was en dat het klopte wat ze zei. Ze had ballen om dat te doen, vertelde de waarheid en stond niet te liegen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ellen Pompeo, ABC, Greys Anatomy, KAtherine Heigl

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws