'Young Sheldon' dropt grootste link met 'The Big Bang Theory'

De prequel Young Sheldon op The Big Bang Theory doet iets opmerkelijks.

Jim Pedd, 24 april 2022 08:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

CBS-serie Young Sheldon heeft zijn belangrijkste en grootste connectie met moederserie The Big Bang Theory verbroken. Momenteel bevindt Young Sheldon zich in de afrondende fase van zijn vijfde seizoen.
Young Sheldon is nu bezig met Georgie's en intussen besloten iets heel belangrijks te doen. Sinds 2017 kunnen we de serie volgen en sinds 2019 staat deze (want toen eindigde The Big Bang Theory) echt op zichzelf. Maar de serie bleef plek houden voor acteur Jim Parsons als volwassen Sheldon. Hij was namelijk de verteller.

Young Sheldon doet het anders
Maar Young Sheldon doet het nu anders. De serie is toe aan aflevering 19, met de titel A God-Fearin' Baptist and a Hot Trophy Husband. Daarin zien we vanalles gebeuren rond Georgie, die zijn vriendinnetje zwanger heeft gemaakt.

Het meest opmerkelijke is dat er geen verteller is. Tot nu toe hadden we altijd voice-overs. Meestal van Parsons, soms van andere castleden die nog betrokken waren bij The Big Bang Theory.

We volgden tot nu toe in Young Sheldon vooral een soort recap van het leven van de volwassen Sheldon, zoals verteld door hemzelf. De theorie is bijvoorbeeld dat hij een autobiografie schrijft.

Maar de serie Young Sheldon lijkt die band nu ineens door te snijden. Met aflevering 20 komt natuurlijk de vraag of die voice-over er ineens weer is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Young Sheldon, CBS

Populair nieuws