Legendarische 'Star Trek'-actrice wilde niet terugkeren

Deze 'Star Trek'-actrice wilde niet terugkeren

Kate Mulgrew besloot uiteindelijk gelukkig om toch gewoon terug te keren.

Jim Pedd, 24 april 2022 13:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het moderne tijdperk van Star Trek heeft heel wat sterren teruggebracht, waaronder bijna de hele crew van Star Trek: The Next Generation in het laatste seizoen van Star Trek: Picard. Maar een Star Trek-actrice wees bijna haar terugkeer af.
Het gaat om Kate Mulgrew, die terug is als Kathryn Janeway, zowel in de vorm van een hologram, als in vlees en bloed, in Star Trek: Prodigy. De serie maakt zijn internationale debuut op Paramount+ en intussen vertelt Mulgrew dat ze even twijfelde over de terugkeer.

Star Trek-terugkeer
"Ik denk dat ze mij voor het eerst in 2019 benaderden," aldus Mulgrew tegenover RadioTimes.com.

"Hun idee was dat haar mentorschap het geheel naar een ouder publiek kon brengen, en dat ze dan hun kinderen mee zouden nemen. Dus ja, ik twijfelde, daar moet ik eerlijk over zijn, omdat het in mij leeft. Dat bestaat echt altijd en wordt nooit minder. Het is een constante, een significant deel van mijn professionele leven."

De actrice twijfelde enorm en sprak met veel vrienden. "Iedereen zei: 'Je bent echt gestoord dat je er niet over denkt om dit naar die enorm belangrijke demografie van kinderen te brengen'. Hoe konden we hen vergeten? Ik weet het niet. Weet jij het? Niemand omarmt deze ideologie, deze filosofie, makkelijker dan een vijfjarige, zesjarige of misschien wel een zevenjarig kind."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Kate Mulgrew, Star Trek, Star Trek Prodigy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws