'Ms. Marvel'-actrice vindt het raar om haarzelf op scherm te zien

Wat deze 'Ms. Marvel'-actrice erg raar vindt

Iman Vellani, de ster van de aankomende Disney Plus-serie Ms. Marvel, vindt het raar om haarzelf op scherm te zien.

Niels Arts, 25 april 2022 13:08

Het is iets waar alle acteurs waarschijnlijk, in ieder geval in het begin, weleens last van hebben: jezelf terugzien op het scherm. Ms. Marvel-ster Iman Vellani heeft aangegeven het ook raar te vinden.
Iman Vellani speelt het hoofdpersonage Kamala Khan in de aankomende Ms. Marvel-serie op Disney Plus. In september 2020 werd ze hiervoor gecast, als haar eerste professionele rol in de industrie. Geen wonder dat ze het daarom nog een beetje vreemd vindt om haarzelf op het scherm terug te zien.

Iman Vellani als Ms. Marvel
In een interview met TIFF zegt Vellani het volgende: "Het is vreemd. Het is erg vreemd. Jezelf bekijken is het meest vervloekte ooit. Je weet hoe je eruitziet, maar toch ook niet. Je weet niet hoe je eruitziet terwijl je eet of wanneer je blij of verdrietig bent, of wanneer je rent. Rennen is het ergste naar mijn mening. Het is verschrikkelijk maar op een grappige manier."

Veel hebben we nog niet van Ms. Marvel gezien, maar dat is niet zo gek. Disney Plus heeft het momenteel nog druk met de serie Moon Knight, en in het MCU staan ook twee films op het punt om uit te komen: Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder.

Zodra de releasedatum van Ms. Marvel dichterbij komt, krijgen we ongetwijfeld meer over de serie te horen. En anders gaan we het gewoon zien op 8 juni!

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, Disney Plus, MCU

Populair nieuws