search

Ons nieuws van maandag 25 april 2022

'Spider-Man: No Way Home'-acteur wil Damage Control spin-off serie
Series / Nieuws

'Spider-Man: No Way Home'-acteur wil Damage Control spin-off serie

Gary Weeks, die Agent Foster speelt in Spider-Man: No Way Home, wil een spin-off serie over het Department of Damage Control.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Department of Damage Control is zeker niet een van de meest iconische aspecten uit het Spider-Man-universum, maar volgens Agent Foster-acteur Gary Weeks is het interessant genoeg om er een spin-off serie over te maken.

Gary Weeks speelt Agent Foster in de razend populaire Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Agent Foster is onderdeel van het Department of Damage Control, dat aan het begin van de film aan de deur van Peter Parker verschijnt om hem te arresteren voor de moord op Mysterio.

In een recent interview met The Direct heeft Weeks het over een potentiële spin-off, waarin hij opnieuw als Agent Foster zou verschijnen.

DODC spin-off
Zie hier de volledige quote over een mogelijke spin-off: "Ik zie het wel gebeuren. Ik denk dat het goede timing is om het zo snel mogelijk te doen. Ik zie het in de komende paar jaar wel gebeuren. Ik zeg hier maar wat. Ik weet niet wat ze doen, maar denk dat het geweldig zou zijn. Het is nog een toevoeging aan het MCU. Het is goed om hier en daar cameos in series te stoppen van personages die we niet zo vaak zien."

Het Department of Damage Control is niet alleen in Spider-Man: No Way Home te zien, maar speelde al vaker een rol in het MCU. Zo kreeg het DODC de taak om de rommel op te ruimen die Tony Stark achterliet in Iron Man uit 2008.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-sterren keren terug in audiodrama
Series / Nieuws

'Doctor Who'-sterren keren terug in audiodrama

Big Finish heeft bevestigd dat de avonturen van de Fugitive Doctor en de Master uit Doctor Who voortgezet zullen worden in een audiodrama.

Big Finish, een bedrijf dat audioboeken maakt, heeft aangekondigd dat zowel de Fugitive Doctor als de Master uit Doctor Who een eigen audiodrama gaan krijgen.

De eerste audiodramaserie heet The Fugitive Doctor Adventures, waarin Jo Martin terugkeert als de Fugitive Doctor. Na de serie is er nog steeds vrij weinig over dit personage bekend, dus er valt genoeg te ontdekken in het audiodrama.

De tweede gaat over de Master, die wederom gespeeld gaat worden door Sacha Dhawan. Althans, zijn stem zal gebruikt worden. Deze serie heet Call Me Master. Dit is tevens de naam van de aflevering waarin het hoofdpersonage uit de serie zijn debuut maakte in Doctor Who.

Doctor Who audiodrama's
Showrunner Chris Chibnall van Doctor Who gaat de serie verlaten, dus zijn betrokkenheid bij de audiodrama's zal ook nihil zijn - als hij er uberhaupt iets mee te maken heeft. Waar deze zojuist aangekondigde audiodrama's over gaan, is nog niet bekend.

Ook is het nog onduidelijk wanneer de audiodrama's uit gaan komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel'-actrice vindt het raar om haarzelf op scherm te zien
Series / Nieuws

'Ms. Marvel'-actrice vindt het raar om haarzelf op scherm te zien

Iman Vellani, de ster van de aankomende Disney Plus-serie Ms. Marvel, vindt het raar om haarzelf op scherm te zien.

Het is iets waar alle acteurs waarschijnlijk, in ieder geval in het begin, weleens last van hebben: jezelf terugzien op het scherm. Ms. Marvel-ster Iman Vellani heeft aangegeven het ook raar te vinden.

Iman Vellani speelt het hoofdpersonage Kamala Khan in de aankomende Ms. Marvel-serie op Disney Plus. In september 2020 werd ze hiervoor gecast, als haar eerste professionele rol in de industrie. Geen wonder dat ze het daarom nog een beetje vreemd vindt om haarzelf op het scherm terug te zien.

Iman Vellani als Ms. Marvel
In een interview met TIFF zegt Vellani het volgende: "Het is vreemd. Het is erg vreemd. Jezelf bekijken is het meest vervloekte ooit. Je weet hoe je eruitziet, maar toch ook niet. Je weet niet hoe je eruitziet terwijl je eet of wanneer je blij of verdrietig bent, of wanneer je rent. Rennen is het ergste naar mijn mening. Het is verschrikkelijk maar op een grappige manier."

Veel hebben we nog niet van Ms. Marvel gezien, maar dat is niet zo gek. Disney Plus heeft het momenteel nog druk met de serie Moon Knight, en in het MCU staan ook twee films op het punt om uit te komen: Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder.

Zodra de releasedatum van Ms. Marvel dichterbij komt, krijgen we ongetwijfeld meer over de serie te horen. En anders gaan we het gewoon zien op 8 juni!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-serie 'The Mandalorian' krijgt eigen manga
Series / Nieuws

Star Wars-serie 'The Mandalorian' krijgt eigen manga

Er is bekendgemaakt dat de Star Wars-serie The Mandalorian een eigen manga krijgt.

The Mandalorian is een zeer populair onderdeel van Star Wars geworden sinds de serie in 2019 aftrapte. Daar wil Disney natuurlijk van profiteren, bijvoorbeeld door binnenkort een officiële manga uit te brengen.

In een inmiddels verwijderde Tweet van MangaMogura worden we van het bestaan van de manga op de hoogte gebracht. De adaptatie wordt gemaakt door Oosawa Yusuke, bekend van zijn Spider-Man - Fake Red-manga en het eerste deel moet op 25 mei in het Big Gangan-magazine verschijnen.

The Mandalorian-manga
Vanwege het grote succes van The Mandalorian, en met een tweede seizoen dat later dit jaar uit moet komen, hoeft de aankondiging van deze manga niet als een verrassing te komen.

Het is nog onduidelijk of de manga het verhaal van de serie gaat volgen, of een eigen weg in slaat. Deze manga valt overigens niet te verwarren met de Marvel Comics-adaptatie van The Mandalorian, waar momenteel ook aan gewerkt wordt. Hier is echter nog geen releasedatum van bekend.

De The Mandalorian-manga komt 25 mei uit. Op 27 mei staat de eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zendaya over of Tom Holland een cameo heeft in 'Euphoria'
Series / Nieuws

Zendaya over of Tom Holland een cameo heeft in 'Euphoria'

Euphoria is een groot succes en Tom Holland zou even te zien zijn.

De fans van Euphoria lijken het zeker te weten. Spider-Man en Uncharted-acteur Tom Holland heeft een cameo in de serie. Holland is in het echte leven een setje met actrice Zendaya (Dune, The Greatest Showman) die de hoofdrol speelt in de serie van HBO Max.

"Het zou kunnen. Het zou waar kunnen zijn. Ik kan niet bevestigen of ontkennen. De wereld zal het misschien nooit weten," zei de actrice tegenover Access Hollywood toen haar werd gevraagd naar de cameo.

Euphoria: bijzonder succesvol
In Euphoria volgen we de 17-jarige Rue Bennett, een drugsverslaafde die net is afgekickt en worstelt om clean te blijven en haar toekomst vorm te geven. Haar leven verandert drastisch wanneer ze Jules Vaughn ontmoet, een trans-meisje.

De dramaserie won de nodige prijzen en de rol van onder meer Zendaya wordt sinds de start in 2019 bejubeld. Je vindt de hitserie Euphoria op de streamingdienst HBO Max. Seizoen twee werd in februari afgerond.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'The Godfather'-serie 'The Offer'
Series / Nieuws

Eerste recensies 'The Godfather'-serie 'The Offer'

Met rollen voor Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Justin Chambers, Lou Ferrigno, Juno Temple en Burn Gorman.

Even geleden kregen we al een indruk op de serie The Offer van de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Nu zijn de eerste recensies online verschenen en krijgen we te weten of de serie goed wordt ontvangen.

Op het moment van schrijven staat The Offer op een matige 50 procent na twaalf opgenomen reviews. Er kan zeker nog wat veranderen, maar het is duidelijk dat de serie over de productie van de misdaadklassieker The Godfather toch wat tegenvalt.

Smakeloze Godfather-cosplay
"Wat onopvallend ontstaat, is een soort smakeloze Godfather-cosplay zonder inhoud. Het heeft niets te zeggen en heel weinig te bieden, behalve om steeds zelfvoldaan een verhaal te vertellen over hoe The Godfather werd gemaakt," schrijft Rodrigo Perez van The Playlist.

Nick Schager van The Daily Beast vond de serie ook matig: "An offer you can refuse."

Zenuwslopende verkenning
Positiever is de recensent van Collider. "The Offer is een zenuwslopende en opwindende verkenning van het maken van een van de meest iconische en invloedrijke films van de 20e eeuw," aldus Maggie Lovitt.

"De serie bestookt de kijker met stijlvolle personages met opgeblazen ego's die strijden om de controle over The Godfather," aldus John Townsend van Slant Magazine.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series op HBO Max, Disney+ en Netflix wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 series op HBO Max, Disney+ en Netflix wil je niet missen

HBO Max, Disney+ en Netflix komen deze week met een paar heel toffe titels.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke maandag zetten we de drie grootste aankomende nieuwe series van de week voor je op een rij. Deze week hebben we titels van HBO Max, Disney+ en Netflix voor je.

De week begint vandaag, met de serie Gentleman Jack, dat zijn tweede seizoen lanceert. Op 27 april kan je dan op Disney+ genieten van drie seizoenen van de hitserie Mayans M.C. en daarna op 29 april van de afronding van Ozark op Netflix. Hieronder de drie titels.

VANAF 25 APRIL OP HBO MAX
GENTLEMAN JACK (seizoen 2): Het waargebeurde verhaal van de Engelse grondbezitter Anne Lister vormde de inspiratie voor deze HBO-dramaserie. Ze erft Shibden Hall en probeert het nieuw leven in te blazen door een vrouw te nemen, een gewaagde stap in die tijd.

VANAF 27 APRIL OP DISNEY+
Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

VANAF 29 APRIL OP NETFLIX
Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met prachtseries deze week
Series / Featured

Netflix komt met prachtseries deze week

De serie Ozark eindigt straks op Netflix met zijn tweede deel van het vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag zetten we, zoals je gewend bent, voor je op een rij welke series in elk geval nieuw op Netflix te zien zijn deze week. We hebben alvast vijf titels voor je, waaronder een van de grootste knallers van het jaar: Ozark, waarvan het tweede deel van het vierde (en laatste) seizoen te zien zal zijn.

VANAF 27 APRIL
Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

Komi Can't Communicate: Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

VANAF 28 APRIL
Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (seizoen 1): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

VANAF 29 APRIL
Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' seizoen 2 wordt nog beter
Series / Nieuws

'Loki' seizoen 2 wordt nog beter

Tom Hiddleston keert straks terug voor het tweede seizoen van Disney+ serie Loki.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Loki seizoen 1 is zonder twijfel de beste Marvel Studios-serie die tot nu toe gemaakt is. De serie opende ook behoorlijk grote deuren voor Phase Four van het Marvel Cinematic Universe, met name door de enorme en explosieve finale.

De finale van Loki opende namelijk het multiversum en introduceerde ons de versie van Kang the Conquerer gespeeld door Jonathan Majors. Maar het lijkt erop dat volgens schrijver Michael Waldron het tweede seizoen nog beter wordt.

Loki seizoen 2
Tijdens een interview met The Playlist vertelde Waldron:

"Nou, ik bedoel, kijk, wat Kate deed met Kasra Farahani, onze production designer, Christine Wada, onze kostuumdesigner, en de hele crew en het vaststellen van de look van de serie. Ik bedoel, je ziet het: het is echt enorm spectaculair. Het ziet er niet als televisie uit. Het had er niet meer premium uit kunnen zien. Dus wat zij gedaan hebben, is echt ongelofelijk."

Dat wordt in een tweede seizoen eigenlijk alleen maar beter. "Ik ken Benson en Morehead. Zij zijn geweldig, oprecht briljant. Ik denk dat ze gaan doen wat iedereen met dit project voor elkaar krijgt, namelijk het enorm verbeteren en naar een hoger niveau tillen."

Loki krijgt na de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelmoord in 'NCIS' seizoen 19
Series / Nieuws

Gruwelmoord in 'NCIS' seizoen 19

NCIS gaat richting een keiharde finale, lijkt het als we op de synopsis afgaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe synopsis voor de finale van het negentiende seizoen van NCIS laat zien dat Agent Alden Parker geframed wordt voor een gruwelijke moord.

De CBS-serie NCIS onderging afgelopen jaar heel wat grote veranderingen. De serie laat geen teken van afzwakking van het tempo zien. NCIS is namelijk een van de best presterende series van de televisiezender, wat wel blijkt uit de twee spin-offs die draaien en zich afspelen in Los Angeles en Hawaii.

NCIS-serie
De vlaggenschipserie, NCIS, heeft in seizoen 19 zijn grootste uitdaging moeten ondergaan, namelijk de exit van Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Hij was jarenlang echt het gezicht van de serie.

Gelukkig slaagde NCIS erin een topseizoen te maken ondanks het vertrek van Harmon. Zo werd Gary Cole geïntroduceerd als Parker, de nieuwe leider van het team. Hij was naast Katrina Law te zien, en bracht echt wel frisse energie naar NCIS.

TVLine komt nu met een synopsis voor de finale van het negentiende seizoen van NCIS. Die is op 23 mei te zien en heeft als titel Birds of a Feather. De synopsis luidt als volgt:

Als Agent Parker geframed wordt voor moord, moet het team hun baan en levens op het spel zetten om tijd te kopen en de waarheid te achterhalen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe de populairste serie gemaakt wordt
Series / Nieuws

Dit is hoe de populairste serie gemaakt wordt

De cast van Yellowstone moet oefenen op een wijze die je nog gaat verbazen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Yellowstone is een van de meest populaire series van dit moment. Acteur Luke Grimes vertelt over het cowboy bootcamp dat schrijver, regisseur en showrunner Taylor Sheridan elk jaar weer voor de cast organiseert.

Grimes is te zien als Kayce Dutton, in de western drama over John Dutton die de patriarch van een familie is met eigendom over een van de grootste ranches van Montana. De Yellowstone Ranch wordt door allerhande krachten van buitenaf geteisterd en de familie dreigt verscheurd te worden.

Yellowstone en cowboys
Yellowstone is een cowboyserie, die daarom ook elk seizoen weer voor de cast een belangrijke ervaring biedt.

"We doen allemaal ons best om het zo goed als maar kan te maken. Daardoor gaat de productie een stuk soepeler. Dus als we in Montana zijn voor de opnames, mogen we doen wat we willen te paard op onze vrije dagen," begon Grimes.

Elk seizoen weer organiseert men een cowboykamp. "De eerste keer was het nog een reisje op ezels waarbij we kilometers in het land reden. Ik denk niet dat we dat elke keer zouden doen, want dat zou te veel moeite zijn geweest om te organiseren met ons stedelingen. Dit jaar gaan we geloof ik naar Texas, naar de ranch van Taylor om iets te doen. Maar elk jaar is weer anders."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' komt met opvallende poster
Series / Posters

'The Umbrella Academy' komt met opvallende poster

The Umbrella Academy van Netflix ziet er behoorlijk goed uit als we zo kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een tweetal personageposters vrijgegeven voor het aankomende derde seizoen van de Netflix-serie The Umbrella Academy. Die posters leggen nadruk op Allison Hargreeves en haar tegenhanger van de Sparrow Academy, Fei.

De personageposters voor The Umbrella Academy komen nu langzaamaan binnen gedruppeld met een redelijke frequentie. Netflix knalde al banners online voor Christopher, Jayme, Sloane en Alphonso. En nu zien we dus onze eerste blik op Fei Hargreeves, die gespeeld wordt door actrice Britne Oldford.

The Umbrella Academy
Aangezien Fei de tegenhanger van Allison uit de Sparrow Academy is, zou het kunnen dat Fei soortgelijke krachten heeft.

Maar gezien een recente omschrijving, lijkt het er wel op dat ze veel onvoorspelbaarder gaat zijn.

"Fei ziet de wereld op een speciale manier. Zij komt over als een misantroop, die liever alleen zou zijn dan zelfs maar een seconde met je door te brengen. Maar eerlijk gezegd, zou Fei wensen dat ze een vriend heeft. Vaak is Fei de slimste persoon in de wereld, die bereid is om de boel goed uit te werken. Maar als je haar kruist en doet wat ze niet wil, dan zal ze niet stoppen!"

The Umbrella Academy zet dit jaar nog zijn derde seizoen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie gaat jaren duren
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie gaat jaren duren

Star Wars: Andor krijgt meerdere seizoenen, horen we nu: vier tot vijf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Adriano Goldman, director of photography van het eerste seizoen van de serie Star Wars: Andor, onthult dat het aankomende project in eerste instantie gepland stond als een serie die maar liefst vijf (!) seizoenen zou moeten duren.

Goldman sprak met een Braziliaans televisiestation. "De serie waar ik aan werkte, Star Wars: Andor, zou oorspronkelijk vijf seizoenen krijgen. Ik denk niet dat 't zover gaat komen, maar dat er wellicht drie komen."

Star Wars: Andor
Star Wars: Andor is in november 2018 aangekondigd door Disney+. De serie krijgt in zijn eerste seizoen in totaal twaalf afleveringen.

De show Star Wars: Andor speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in de film Rogue One: A Star Wars Story af. We volgen Cassian Andor in zijn eerste jaren als spion voor de Rebellen die strijden tegen de heerschappij door het Keizerrijk.

Star Wars: Andor heeft nog geen releasedatum, al is de verwachting dat de serie in augustus te zien is. We weten ook dat er een tweede seizoen komt, waarvan de opnames in november van start moeten gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.