search
'Doctor Who'-sterren keren terug in audiodrama
Series / Nieuws

'Doctor Who'-sterren keren terug in audiodrama

Big Finish heeft bevestigd dat de avonturen van de Fugitive Doctor en de Master uit Doctor Who voortgezet zullen worden in een audiodrama.

Big Finish, een bedrijf dat audioboeken maakt, heeft aangekondigd dat zowel de Fugitive Doctor als de Master uit Doctor Who een eigen audiodrama gaan krijgen.

De eerste audiodramaserie heet The Fugitive Doctor Adventures, waarin Jo Martin terugkeert als de Fugitive Doctor. Na de serie is er nog steeds vrij weinig over dit personage bekend, dus er valt genoeg te ontdekken in het audiodrama.

De tweede gaat over de Master, die wederom gespeeld gaat worden door Sacha Dhawan. Althans, zijn stem zal gebruikt worden. Deze serie heet Call Me Master. Dit is tevens de naam van de aflevering waarin het hoofdpersonage uit de serie zijn debuut maakte in Doctor Who.

Doctor Who audiodrama's
Showrunner Chris Chibnall van Doctor Who gaat de serie verlaten, dus zijn betrokkenheid bij de audiodrama's zal ook nihil zijn - als hij er uberhaupt iets mee te maken heeft. Waar deze zojuist aangekondigde audiodrama's over gaan, is nog niet bekend.

Ook is het nog onduidelijk wanneer de audiodrama's uit gaan komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen