search
'The Wheel of Time'-personage neemt kwaadaardige wending
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-personage neemt kwaadaardige wending

The Wheel of Time laat straks zien hoe Liandrin verandert in seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time-actrice Kate Fleetwood hint ernaar dat fans een duistere kant gaan zien van haar personage, Liandrin Guirale.

De serie The Wheel of Time van Prime Video nadert zijn tweede seizoen. Dat zal vermoedelijk ergens na de zomer te zien zijn op de streamingdienst, zo tegen november of december. Volgens Fleetwood wordt haar Aes Sedai-personage heel duister.

The Wheel of Time
"Ik hou echt heel erg van de speelsheid van Liandrin. Maar er is, er zijn, een diepere en duistere kant die aan Liandrin kleven. Maar ook kan ik dankzij haar persoonlijke achtergrondverhaal mijzelf echt goed onderdompelen in het tweede seizoen. Bereid je maar voor op een paar grote verrassingen," begon ze.

Ze vindt het geweldig om Liandrin te spelen. "De schrijvers hebben namelijk een heel gelaagde interpretatie van haar geschreven. Ik denk dat ze anders is dan mensen zullen denken op basis van de boeken. Als acteur zoek je eigenlijk altijd naar dat soort extra dimensies."

De opnames van The Wheel of Time seizoen 2 werden in maart 2022 afgerond in de Tsjechische Republiek. De serie zou ook een second unit hebben gehad die tegelijk in Marokko klaar was met zijn werk.



Aanbevolen artikelen