search
'The Boys' haalt weer een grap met je uit
Series / Nieuws

'The Boys' haalt weer een grap met je uit

Seizoen 3 van de serie The Boys draait volledig om de baard van Jensen Ackles?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys onthult het hele plot van het derde seizoen van Prime Video. Al lijkt dat vooral een leuke grap te zijn die men met de fans uithaalt.

Nieuwkomer Jensen Ackles deelde een throwback foto van de gigantische baard die hij liet staan om Soldier Boy te spelen in het derde seizoen van The Boys. Het Twitter-account van The Boys ging daar vervolgens mee aan de slag.

Hilarisch verhaal The Boys
Volgens het account is seizoen 3 het verhaal van The Boys en The Seven "die diep de bossen in trekken om daar als houthakkers aan de slag te gaan." Daar bouwen ze een dorp, waar elk van de personages op zijn of haar eigen manier aan de slag gaat.

Zo richt Homelander een "Vought Fresh Farms op om voor melk te zorgen", maakt "A-Train snelle tripjes naar de stad voor als iemand iets van de markt nodig heeft" en zorgen Queen Maeve en haar nieuwe zwaard "voor het echte houthakkerswerk."

Duidelijk is dat het een grap is van de serie The Boys, die eerder al een hilarische Twitter-'ruzie' begon met de band Imagine Dragons.

Het liedje Bones van die band was te horen in de teaser trailer ens chetst een heel ander beeld dan het verhaal dat we nu horen..

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen