search

Ons nieuws van dinsdag 26 april 2022

3 loeispannende series om op Netflix te kijken
Series / Featured

3 loeispannende series om op Netflix te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.

The Haunting of Bly Manor | Kijk nu | miniserie
'Dood' betekent niet 'weg'. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van The Haunting of Hill House. Met Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas en Amelia Eve al belangrijkste namen.



Hemlock Grove | Kijk nu | 3 seizoenen
Geheimen zijn dagelijkse kost in het rustige stadje Hemlock Grove waar het donkerste kwaad zich schuilhoudt. Famke Janssen, Landon Liboiron, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Joel de la Fuente, Kaniehtiio Horn, Madeleine Martin en Michael Andreae hebben de belangrijkste rollen in deze afgeronde serie.



Dark | Kijk nu | 3 seizoenen
Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. In deze Duitse topserie zijn er rollen voor Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Karoline Eichhorn, Sebastian Rudolph en Anatole Taubman.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tragisch einde voor nieuwste Marvel-serie
Series / Nieuws

Tragisch einde voor nieuwste Marvel-serie

Moon Knight aflevering 5 en 6 gaan schokkend worden. Morgen het eerste deel van de afronding.

Er zijn nog maar twee afleveringen over voor Moon Knight, maar dat betekent ook dat er nog veel kan gebeuren voordat de Disney+-serie eindigt. Iets waar fans zich waarschijnlijk op moeten voorbereiden, zijn tragische momenten. Let op: SPOILERS!

Vooral als je bedenkt hoe aflevering vier eindigde met Marc Spector die werd neergeschoten en vermoedelijk dood was. Samen met zijn andere persoonlijkheid, Steven Grant, wordt hij wakker in een psychiatrisch ziekenhuis.

The Direct bracht het feit naar voren dat acteur Rey Lucas aan Variety heeft bevestigd dat hij de vader van Marc Spector, Elias Spector, speelt in Moon Knight. Aangezien Lucas nog niet in een van de vorige vier afleveringen heeft gespeeld, zou hij een rol moeten hebben in aflevering 4 of 5.

Nog twee afleveringen Moon Knight te gaan
Net als in de comics gaan we waarschijnlijk terug naar de jeugd van Marc Spector. Hoe het exact zal gaan, zien we morgen en volgende week woensdag op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-ster betrokken bij ernstig auto-ongeluk
Series / Nieuws

'Supernatural'-ster betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Jared Padalecki vangt de klap van een airbag op en is van slag.

Acteur Jared Padalecki moest zondag afzien van een bijeenkomst nadat de acteur een "zeer ernstig" auto-ongeluk had meegemaakt. Dit meldde zijn Supernatural co-ster Jensen Ackles tijdens de bijeenkomst.

Ackles betrad het podium tijdens de show, waar hij onthulde dat Padalecki thuis moest blijven om te herstellen van het ongeluk. "Ik mis mijn vriend. Hij stuurt zijn liefde. Ik heb gisteren met hem gesproken. Hij is verdrietig dat hij er niet bij kan zijn", vertelde Ackles aan de menigte."

Ook onthulde hij de details van het ongeval. "Hij heeft een heel ernstig auto-ongeluk gehad. Hij was niet aan het rijden. Hij zat op de passagiersstoel en hij heeft geluk dat hij nog leeft."

Padalecki heeft geluk gehad
Volgens Ackles maakt Padalecki het goed, maar hij heeft wel pijn na het raken van de airbags van de auto. "Die airbag geeft een klap. Hij zegt: 'Ik heb het gevoel dat ik 12 ronden met Tyson heb gevochten.' Maar het gaat goed met hem en hij beweegt," voegde Ackles eraan toe.

"Maar ja, het was een heel, heel erg auto-ongeluk. Houd hem in je gedachten, stuur hem wat liefde als je de kans krijgt op social media en hij zal snel weer bij ons zijn," sloot Ackles af.

Padalecki had donderdag getweet dat hij het evenement niet zou kunnen bijwonen: "Hey #SpnFamily! Sorry dat ik jullie dit weekend in NYC moet missen. Bedankt en de #WalkerFamily voor alle liefde en steun. Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor scheet in zijn broek van Darth Vader tijdens eerste scène 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Ewan McGregor scheet in zijn broek van Darth Vader tijdens eerste scène 'Obi-Wan Kenobi'

En de Grand Inquisitor en Obi-Wan Kenobi op foto's uit de nieuwe Star Wars-serie.

Er zijn drie nieuwe foto's uit het aanstaande Obi-Wan Kenobi verschenen, met een nieuwe kijk op Ewan McGregors bekende Jedi samen met Rupert Friends Grand Inquisitor.

Op de foto's zien we twee belangrijke locaties:, namelijk de woestijnplaneet Tatooine die elke Star Wars-fan maar al te goed kent, en een futuristische planeet in cyberpunkstijl genaamd Daiyu.

Doodsbang voor Darth Vader
In gesprek met Total Film zei McGregor dat hij "een behoorlijke schok van absolute angst" voelde toen hij voor de eerste keer tegenover het Darth Vader-personage stond:

"Ik heb Darth Vader nog nooit ontmoet. Ik had de scène met Vader gerepeteerd, maar niet met de helm op of iets dergelijks. Toen we de scène gingen opnemen en toen ze 'actie' riepen, kwam hij van achter op me af," zei de hoofdrolspeler.

"Ik draaide me om en f"“king Darth Vader kwam op me af. Het was alsof ik weer zes was. Ik had nog geacteerd voor Vaders helm. Ik had hem nog nooit in de ogen gekeken," voegde McGregor toe. "Het maakte me bang. Ik maak geen grap. Het gaf me een behoorlijke schok van absolute angst. Ik had zoiets van: 'Oh mijn god, dat is geen acteren. Dat is echt. Ik ben nu echt, echt bang.'"

Obi-Wan Kenobi start op 27 mei op Disney+. Hieronder de drie nieuwe foto's.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max start vandaag met topserie 'We Own This City'
Series / Nieuws

HBO Max start vandaag met topserie 'We Own This City'

De Amerikaanse misdaadstad Baltimore heeft nog meer verhalen om te vertellen.

Van de makers van The Wire en The Deuce komt We Own This City, een nieuwe miniserie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore, en de corruptie daaromheen.

En die serie is vandaag afgetrapt op HBO Max. De serie is ontwikkeld door George Pelecanos en David Simon, en geregisseerd door Reinaldo Marcus Green. De miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Justin Fenton, journalist bij de Baltimore Sun.



De serie gaat over de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de Baltimore Police Department. Het toont de corruptie en morele ondergang van een Amerikaanse stad, waar het beleid tegen drugs en massa-arrestaties prioriteit hadden boven daadwerkelijk politiewerk.

Vanaf vandaag op HBO Max
De hoofdrollen worden gespeeld door Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector en Josh Charles. We Own This City is dus vanaf vandaag te zien op HBO Max. Hieronder een blik achter de schermen!




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies laatste seizoen 'Ozark' van Netflix: kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies laatste seizoen 'Ozark' van Netflix: kijken of skippen?

Ozark is voorbij. Maar zijn die laatste afleveringen wel de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Ozark komt vrijdag aanstaande tot een einde. Dan zijn de laatste afleveringen van het vierde seizoen van de serie te zien op Netflix. Maar eindigt de serie, die over het algemeen als briljant gezien wordt, wel passend?

Ozark breidt straks een einde aan de witwaspraktijken van de familie Byrde en laat zien hoe het afloopt. Helaas lijkt het erop, als we zo kijken naar de recensies, dat Ozark het niet helemaal geweldig doet.

Kijken of skippen?
Hieronder de recensies van Ozark seizoen 4, deel 2.

Joblo: "De finale van de serie voelt (heel passend) wat te rustig en doet geen recht aan alles wat eraan vooraf is gegaan. Ozark zal niet de geschiedenisboeken in gaan als een van de beste series ooit, maar zal wel hoog op de lijsten eindigen. Maar het laatste seizoen van Ozark is niet zo goed als had gekund."

Slashfilm: "Als het scherm uiteindelijk zwart wordt, is dat met een einde dat we ons absoluut niet hadden durven voorstellen toen Marty Bryde zijn Lake of the Ozarks witwaspraktijken bedacht. En toch: waar zou dit anders toe geleid kunnen hebben?"

GamesRadar: "Het einde voelt heel erg als Ozark. Maar na de adembenemende twists van deel 1, voelt het allemaal als een anticlimax."

IndieWire: "De laatste 72 minuten durende aflevering choqueert met onvermijdelijkheid. Maar weet wel precies te landen van een serie die begon met een monoloog over het belang van geld."

Collider: "Collider: [i]"Het gebrek aan focus maakt dat ik liever een laatste seizoen had gezien dat zo genuanceerd en zo precies was geweest als dat van Better Call Saul. [...] De een is beter uitgevoerd en onthult daarmee de fouten van de ander."

Vanaf 29 april zie je het laatste deel van Ozark op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moet 'Star Trek: Strange New Worlds' doen
Series / Nieuws

Dit moet 'Star Trek: Strange New Worlds' doen

Star Trek: Strange New Worlds moet volgens acteur Anson Mount de werkelijkheid reflecteren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Star Trek: Strange New Worlds zal fans meenemen in de jaren van de Enterprise onder leiding van kapitein Christopher Pike. Dat is dus voordat Kirk zijn vijfjarige missie onderneemt.

Pike wordt nu gespeeld door Anson Mount in de serie die als spin-off van Star Trek: Discovery dient. Pike in Star Trek: Strange New Worlds is veranderd door het visioen dat hij kreeg in het Klingon-klooster op Boreth. Tijdkristallen onthulden zijn toekomst en hij weet wanneer dit is.

Star Trek: Strange New Worlds
ComicBook.com sprak met Mount en vroeg hem hoe het is om zo'n personage te spelen, dat zijn eigen lot al kent.

"Ik ben een behoorlijk praktische acteur. Ik denk dat ik meer tijd besteed aan uitzoeken hoe ik mijn levenservaring naar mijn werk kan brengen, dan andersom mij zorgen maken over de impact van mijn werk op mij. De grote mythe van Amerikaanse acteurs is dat wij alternatieve persoonlijkheden kunnen sturen en eerlijk gezegd is dat allemaal bullshit," aldus Mount.

"Maar om antwoord te geven op je vraag. Pike had een heel duidelijk visioen van zijn toekomst. En dat is iets dat we onderdeel maken van de serie. Iets waar we direct in wilden duiken. Want wat doet het met iemand als hem, die honderden levens moet dienen?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' eist eerste slachtoffer
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' eist eerste slachtoffer

Victor Strand voert oorlog in Fear the Walking Dead en dat eist nu een slachtoffer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"We gaan oorlog voeren", verklaarde Alicia Clark nog aan het einde van de eerste helft van het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Zij was vastbesloten om The Tower over te nemen van Victor Strand.

Maar de oorlog tegen Strand eist nu al zijn eerste slachtoffer, op het moment dat Charlie (Alexa Nisenson) arriveert op de locatie.

Fear the Walking Dead-slachtoffer
In de aflevering van afgelopen zondag van Fear the Walking Dead, besluit de loyalist Howard de ambitieuze vijftienjarige Ranger-in-training Ali te bevelen de Mourning Cloak te vinden, een extreem zeldzame vlinder die een levensspanne van een jaar heeft.

Op het moment dat Ali erachter komt dat Charlie probeert de Tower te betreden, ontkent zij een spion te zijn. Ze stelt een normaal leven te willen hebben en meldt zich daarom aan voor een levensgevaarlijke missie die haar een plekje in Strands Tower op zou moeten leveren.

Echter vallen Stalkers Ali aan terwijl Charlie op zoek is naar voorraden. Het leidt tot een vreselijk moment, want de twee raken verzeild in een gevaarlijke situatie waarbij Charlie dusdanig gewond raakt dat ze sterft.

Aan het einde van de aflevering van Fear the Walking Dead zien we de zeldzame vlinder vlakbij haar landen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-trailer voor seizoen 8 toont worstelingen Barry Allen
Series / Trailer

'The Flash'-trailer voor seizoen 8 toont worstelingen Barry Allen

The Flash gaat nu richting zijn einde, waarbij Barry Allen het zwaar krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een nieuwe trailer voor het achtste seizoen van de serie The Flash vrijgegeven. De trailer bevat een paar beelden van recente afleveringen, maar blikt ook vooruit op wat we mogen verwachten van de toekomst.

The Flash laat onder meer beelden zien van Joe West die Barry Allen (a.k.a. The Flash) vertelt dat het "onbekende" is waar Barry zich het beste op kan richten (want daar is hij zo goed in). En dat er een boel zaken zijn waar Barry en zijn Team Flash nog mee zullen moeten dealen.

The Flash seizoen 8
De meest recente aflevering van The Flash, met de titel Resurrection, bracht Ronnie Raymond nog op triomfantelijke wijze terug uit de dood. Maar dat kreeg een gruwelijke wending toen bleek dat hij in werkelijkheid Deathstorm was.

Dat is niet het enige, want volgens showrunner Eric Wallace zitten er een paar verschrikkelijke momenten aan te komen voor Team Flash.

Check hieronder de trailer:



The Flash eindigt vermoedelijk straks met zijn negende seizoen. Het gerucht gaat nu dat dit seizoen extra kort wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' haalt weer een grap met je uit
Series / Nieuws

'The Boys' haalt weer een grap met je uit

Seizoen 3 van de serie The Boys draait volledig om de baard van Jensen Ackles?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys onthult het hele plot van het derde seizoen van Prime Video. Al lijkt dat vooral een leuke grap te zijn die men met de fans uithaalt.

Nieuwkomer Jensen Ackles deelde een throwback foto van de gigantische baard die hij liet staan om Soldier Boy te spelen in het derde seizoen van The Boys. Het Twitter-account van The Boys ging daar vervolgens mee aan de slag.

Hilarisch verhaal The Boys
Volgens het account is seizoen 3 het verhaal van The Boys en The Seven "die diep de bossen in trekken om daar als houthakkers aan de slag te gaan." Daar bouwen ze een dorp, waar elk van de personages op zijn of haar eigen manier aan de slag gaat.

Zo richt Homelander een "Vought Fresh Farms op om voor melk te zorgen", maakt "A-Train snelle tripjes naar de stad voor als iemand iets van de markt nodig heeft" en zorgen Queen Maeve en haar nieuwe zwaard "voor het echte houthakkerswerk."

Duidelijk is dat het een grap is van de serie The Boys, die eerder al een hilarische Twitter-'ruzie' begon met de band Imagine Dragons.

Het liedje Bones van die band was te horen in de teaser trailer ens chetst een heel ander beeld dan het verhaal dat we nu horen..





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time'-personage neemt kwaadaardige wending
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-personage neemt kwaadaardige wending

The Wheel of Time laat straks zien hoe Liandrin verandert in seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time-actrice Kate Fleetwood hint ernaar dat fans een duistere kant gaan zien van haar personage, Liandrin Guirale.

De serie The Wheel of Time van Prime Video nadert zijn tweede seizoen. Dat zal vermoedelijk ergens na de zomer te zien zijn op de streamingdienst, zo tegen november of december. Volgens Fleetwood wordt haar Aes Sedai-personage heel duister.

The Wheel of Time
"Ik hou echt heel erg van de speelsheid van Liandrin. Maar er is, er zijn, een diepere en duistere kant die aan Liandrin kleven. Maar ook kan ik dankzij haar persoonlijke achtergrondverhaal mijzelf echt goed onderdompelen in het tweede seizoen. Bereid je maar voor op een paar grote verrassingen," begon ze.

Ze vindt het geweldig om Liandrin te spelen. "De schrijvers hebben namelijk een heel gelaagde interpretatie van haar geschreven. Ik denk dat ze anders is dan mensen zullen denken op basis van de boeken. Als acteur zoek je eigenlijk altijd naar dat soort extra dimensies."

De opnames van The Wheel of Time seizoen 2 werden in maart 2022 afgerond in de Tsjechische Republiek. De serie zou ook een second unit hebben gehad die tegelijk in Marokko klaar was met zijn werk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.