search
David Tennant over constante geruchten 'Doctor Who'-terugkeer
Series / Nieuws

David Tennant over constante geruchten 'Doctor Who'-terugkeer

David Tennant geeft aan dat onafhankelijk van wat hij zegt, dat geruchten over een mogelijke Doctor Who-terugkeer nooit zullen sterven.

Sommige geruchten zijn maar niet de kop in te drukken, hoe hard je het ook probeert. David Tennant heeft daar ook last van, dankzij de constante geruchten dat hij ooit een terugkeer gaat maken naar Doctor Who.

Doctor Who was nooit zo populair als op het moment dat David Tennant Tenth Doctor speelde. Tennant sloot zich bij de serie aan nadat Christopher Eccleston onverwacht het project verliet na een enkel seizoen, maar sindsdien is het succes alleen maar vergroot.

Tennant over een Doctor Who-terugkeer
Tennant zelf verliet Doctor Who in 2010. In 2013 keerde hij kort terug voor een verjaardagspecial genaamd The Day of the Doctor en ook leende hij zijn stem aan verschillende Big Finish audiodrama's, maar als het hoofdpersonage zal hij waarschijnlijk nooit meer terugkeren.

"Een versie van deze vraag wordt me al twintig jaar gesteld. Ik heb via ervaring geleerd dat het geen zin heeft om er uberhaupt op te reageren want wat ik ook zeg wordt toch gedraaid naar wat degene wil horen. Het is nutteloos voor mij om het te ontkennen, en het is nutteloos voor mij om het te bevestigen."

Met of zonder David Tennant zal Doctor Who het echter vast wel vol blijven houden. In 2023 viert de serie alweer zijn zestigste verjaardag.

Aanbevolen artikelen