search
'Chicago Fire'-ster Charlie Barnett over de manier waarop hij de serie verliet
Series / Nieuws

'Chicago Fire'-ster Charlie Barnett over de manier waarop hij de serie verliet

Voormalig Chicago Fire-ster Charlie Barnett heeft het onlangs gehad over de manier waarop hij uit de serie geschreven werd in 2015.

Dat kan nooit fijn zijn: uit een serie geschreven worden vanwege "creatieve redenen". Het overkwam Charlie Barnett in 2015 met Chicago Fire, waar hij onlangs in een interview op terugblikte.

Charlie Barnett heeft zich uitgelaten over de manier waarop hij in 2015 de serie Chicago Fire verliet. Destijds voelde het voor hem alsof hij uit de serie werd geschreven door de schrijvers; een conclusie die kijkers ook al snel trokken.

Barnett over Chicago Fire
Barnett geeft aan dat het vooral in het begin erg vervelend was, maar dat hij na verloop van tijd vooral dankbaar was voor zijn tijd bij de serie. Achteraf noemt hij het zelfs een "blessing in disguise". "Je ziet de slechte momenten nooit goed worden... Ik zou niet zijn wie ik ben, denk ik, als je op het moment de situatie aanzag voor wat het was."

Nog maar vijf castleden van het eerste Chicago Fire-seizoen zitten momenteel in de serie, waarvan het tiende seizoen nu bezig is. Sinds hij Chicago Fire verliet, was Barnett in meerdere projecten te zien. Bijvoorbeeld Orange is the New Black, You en Arrow.

Meest recentelijk was Barnett echter in Russian Doll seizoen 2 te zien, een serie die op Netflix staat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen