Deze Netflix-serie heeft de top 10 overgenomen

De Netflix-serie Anatomy of a Scandal heeft Bridgerton van de top gestoten wat betreft de meest populaire serie van het moment.

Niels Arts, 28-04-2022 10:25

Hoewel Bridgerton nog steeds een enorm succes is, heeft een nieuwe Netflix-serie de top tien meest populaire series van het moment overgenomen. Anatomy of a Scandal staat nu aan de top.
Dat betekent dat Bridgerton voor het eerst sinds weken niet meer op nummer één staat van de top tien lijst. Die positie heeft de serie namelijk constant vast weten te houden na het verschijnen van het tweede seizoen.

Anatomy of a Scandal aan de top
Dinsdag heeft Netflix de top tien lijst bijgewerkt en nu staat Anatomy of a Scandal dus aan de top, met Bridgerton op de tweede plek. Anatomy of a Scandal is vorige week wereldwijd voor meer dan 75,5 miljoen uur bekeken op Netflix. Bridgerton moest het doen met een zeker niet onverdienstelijke 46 miljoen uur.

Bridgerton is en blijft een van de meest succesvolle Netflix-series ooit. Het is daarom geen wonder dat een derde seizoen al aangekondigd is, en dat er ongetwijfeld nog veel meer zullen volgen mits het succes aan blijft houden.

Anatomy of a Scandal is een miniserie gebaseerd op het boek met dezelfde naam. De serie telt zes afleveringen. Het verhaal gaat over Sophie Whitehouse, die erachter komt dat haar man een affaire heeft. Kort daarna wordt dit publiek bekend, en moeten beide personages om zien te gaan met de gevolgen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Anatomy of a Scandal, Bridgerton, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos