search
Check hier de trailer van 'The Essex Serpent'
Series / Nieuws

Check hier de trailer van 'The Essex Serpent'

Apple TV+ heeft een trailer uitgebracht voor The Essex Serpent, een serie met Tom Hiddleston en Claire Danes in de hoofdrollen.

Een nieuwe trailer laat zien wat we zo ongeveer van de serie The Essex Serpent kunnen verwachten. De serie trapt volgende maand al af met Tom Hiddleston en Claire Danes in de hoofdrollen.

De AppleTV+-serie The Essex Serpent heeft een eerste trailer ontvangen. De serie is gebaseerd op een boek met dezelfde naam dat in 2016 verscheen en goed in de smaak viel bij velen.

The Essex Serpent-trailer
Het verhaal gaat over Cora (Danes), die recente weduwe die naar een klein dorpje in het oosten van Engeland verhuist om beweringen te onderzoeken dat een grote slang de bewoners lastig valt.

Naast Danes en Hiddleston spelen onder andere ook Frank Dillane, Clémence Poésy en Hayley Squires in de serie. In de trailer zien we hoe het hele dorp in angst leeft van de mysterieuze grote slang. Iedereen, behalve Will Ransome (Hiddleston). Hij gelooft dat als enige dat het beest niets is om te vrezen.

The Essex Serpent wordt geregisseerd door de ervaren filmmaker Clio Barnard en geschreven door Anna Symon. De eerste aflevering van de serie is vanaf 13 mei op AppleTV+ te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen