Disney+ serie 'Moon Knight' blijkt geen hit

Disney+ serie 'Moon Knight' blijkt geen hit

De kijkcijfers van Moon Knight blijven nog best achter vergeleken met de voorgangers.

Jim Pedd, 1 mei 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nielsen laat zien dat de Marvel Studios-serie Moon Knight het helemaal niet zo goed doet. De Disney+ serie werd een maand geleden gelanceerd, op 30 maart 2022.
De serie Moon Knight introduceert ons aan de superheld van Oscar Isaac, Moon Knight, die de mythische krachten van de Egyptische god van de maan, Khonshu, heeft. De zesdelige serie gaat op 4 mei zijn finale uitzenden, vlak voor de première van de nieuwste MCU-film, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Moon Knight-kijkcijfers
Moon Knight doet het anders dan andere Marvel-series. Met mogelijk problematisch effect, want volgens the Hollywood Reporter blijkt dat de serie het helemaal niet zo sterk doet.

Nielsen meldt elke week weer hoe het ervoor staat met de kijkcijfers van televisieseries op streamingdiensten. Dat doet men een maand nadien, want dan zijn de cijfers van de streamingdiensten beschikbaar.

Deze week hebben we dus cijfers voor de periode van 28 maart 2022 tot en met 3 april 2022. Dat laat zien dat Moon Knight in de eerste week 418 miljoen minuten bekeken werd. Dat leidde tot de vijfde stek van die week.

Netflix pakte elk van de vier plekken daarboven. Met deze kijkcijfers is Moon Knight de slechtst presterende MCU-serie bij lancering.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Moon Knight, MCU, DIsney Plus, kijkcijfers

Populair nieuws