Netflix-abonnees zijn boos na cancellen weer een serie

Netflix-abonnees boos over cancellen nieuwe serie

Space Force werd al na 2 seizoenen stopgezet, terwijl de serie nu echt zijn draai had gevonden.

Jim Pedd, 1 mei 2022 om 09:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix sci-fi komedie Space Force werd geannuleerd deze week. De serie kreeg slechts twee seizoenen en kreeg geen derde seizoen, nadat het tweede seizoen niet de kijkcijfers opleverde waar men op gehoopt had.
Space Force werd in mei 2020 gelanceerd, toen grote delen van de wereld in lockdown verkeerden. De serie was gebaseerd op de echte Space Force van Amerikaans president Donald Trump. Het concept werd belachelijk gemaakt, maar tegelijk was er lof voor de individuen die er hard aan werkten.

Space Force
In Space Force speelde Steve Carell de hoofdrol van General Naird, de zojuist aangewezen Chief of Space Operations, die probeert de verwarring te doorstaan samen met collega's als Dr. Adrien Mallory (John Malkovich), media relations manager Anthony Scarapiducci (Ben Schwartz), Dr. Chan Kaifang (Jimmy O. Yang), Captain Angela Ali (Tawny Newsome) en zijn incompetente maar vriendelijke adjudant Brigadier General Bradley Gregory (Don Lake).

Space Force bracht Greg Daniels en Carell weer samen voor het eerst sinds The Office. De hoop van fans voor de serie was groot, maar het viel allemaal tegen.

Desondanks zijn fans boos dat de serie Space Force na twee seizoenen geannuleerd werd. Volgens hem waren de personages geweldig en lag er nog te veel van het plot wagenwijd open:


Lees meer over: Space Force, Netflix, Cancellen, Steve Carell

Populair nieuws