Netflix cancelt twee series nog voor deze verschijnen

Netflix cancelt twee series voor deze verschijnen

Dino Daycare en Boons and Curses zien het daglicht niet op de streamer.

Bram de Groot, 1 mei 2022 09:24

Gisteren werd duidelijk dat Netflix na twee seizoenen de stekker heeft getrokken uit de serie Space Force. Maar de streamingdienst heeft bij meer projecten het vertrouwen verloren.

The Hollywood Reporter heeft onthuld dat de dienst de productie van twee nieuwe animatieseries heeft stopgezet. De eerste serie die niet doorgaat is Dino Daycare, gemaakt door Jeff King. De serie werd in 2020 aangekondigd als onderdeel van de eerste reeks geanimeerde series van Chris Nee, bekend van Ada Twist, Scientist en Doc McStuffins.

Netflix heeft er ook voor gekozen om niet verder te gaan met Boons and Curses, een avonturenserie geïnspireerd Zuid-Azië. The Hollywood Reporter zegt dat "creatieve impasses bij beide serie hebben geleid tot de beslissing om ze te schrappen."

Dino Daycare en Boons and Curses
Dino Daycare zou plaatsvinden in een wereld waar dinosaurussen nog niet zijn uitgestorven en een zesjarige jongen helpt bij een kinderdagverblijf voor baby-dino's in alle soorten en maten.

Boons and Curses zou volgend jaar op Netflix verschijnen. Het verhaal zou gaan over een jonge krijger die het opneemt tegen een kwaadaardige heerser. De serie werd oorspronkelijk aangekondigd als onderdeel van een line-up met Aziatisch-Amerikaanse makers en hoofdrolspelers.

Bron: THR

Lees meer over: Dino Daycare, Boons and Curses, Netflix

Populair nieuws