'The Walking Dead'-acteur Norman Reedus krijgt felle kritiek

Norman Reedus krijgt felle kritiek

Het gaat ineens helemaal mis achter de schermen bij de The Walking Dead-franchise.

Jim Pedd, 2 mei 2022 om 06:00

AMC TV verdedigt The Walking Dead-acteur Norman Reedus. De acteur krijgt namelijk forse kritiek na het vertrek van Melissa McBride bij de geplande Daryl & Carol serie van het Amerikaanse kanaal.
"Norman Reedus wordt onterecht aangevallen op sociale media voor een beslissing waar hij geen deel in had," aldus AMC in een statement. "Melissa McBride besloot dat ze niet mee kon werken aan de serie omdat ze het logistiek niet haalbaar vond om naar Europa te verhuizen. Het is niet passend om de negativiteit en woede te richten op een ander castlid voor een teleurstellende uitkomst waar hij niets mee te maken heeft."

The Walking Dead-kritiek
Het netwerk schreef verder: "Carol is een geliefd en cruciaal personage en we zoeken een manier zodat fans haar verhaal kunnen blijven volgen, op een manier waar alleen Melissa dat kan regelen."

McBride vertrok bij de serie die zich zou focussen op haar personage, Carol Peletier, en Reedus's Daryl Dixon. Zij hebben allebei 11 seizoenen doorgebracht in de serie, dus de hele tijd.

Later hoorden we dat McBride mogelijk ook vertrok wegens creatieve meningsverschillen, maar dat narratief wordt niet door iedereen gevolgd.


Bron: CBR

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Melissa McBride, AMC

Populair nieuws