Tegenvallende update nieuw 'Game of Thrones'-boek

Tegenvallende update nieuw 'Game of Thrones'-boek

Game of Thrones-schrijver George RR Martin is nog altijd bezig met The Winds of Winter.

Jim Pedd, 2 mei 2022 06:34

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin meldt dat The Winds of Winter misschien wel het langste boek in de A Song of Ice and Fire-reeks tot nu toe wordt.
De boekenreeks van Martin begon in 1996, met de publicatie van A Game of Thrones. De verfilming van de reeks eindigde in 2019 en fans wachten sinds 2011 op het nieuwe boek in de reeks. Er moeten er nog twee komen: The Winds of Winter en A Dream of Spring.

The Winds of Winter
De boeken van Martin komen steeds verder uit elkaar op de markt. Het meest recente deel werd in 2011 uitgebracht en sindsdien sprak de schrijver meermaals de hoop uit het zesde boek, The Winds of Winter, gelanceerd te hebben voordat de HBO-serie hem inhaalde.

Nou, dat is dus duidelijk niet voor elkaar gekomen. Nu heeft Martin een nieuwe update met betrekking tot zijn voortgang.

In zijn blog schrijft hij:

"The Winds of Winter wordt een groot boek. Hoe het nu gaat zou het groter kunnen worden dan A Storm of Swords of A Dance With Dragons, de langste boeken in de reeks tot nu toe. Gewoonlijk maak ik ze wel korter als ik klaar ben. Maar ik ben nog niet klaar."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, George RR Martin, The Winds of Winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws