Nieuwe 'The Walking Dead'-serie vindt derde hoofdrolspeler

Nieuwe The Walking Dead-serie vindt hoofdrolspeler

The Walking Dead-serie Isle of the Dead heeft er weer een nieuw castlid bij.

Jim Pedd, 2 mei 2022 10:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De The Walking Dead spin-off met hoofdrollen voor Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan, heeft ook Gaius Charles aangetrokken als hoofdrolspeler. Hij is de derde hoofdrolspeler, en zal zich bij de serie voegen als Izaak.
Isle of the Dead, zoals de serie gaat heten, kreeg in maart officieel groen licht van AMC. De serie speelt zich enige tijd na het laatste seizoen van The Walking Dead af en laat zien hoe Maggie en Negan moeten samenwerken.

Isle of the Dead
In Isle of the Dead is Izaak een belangrijk personage. Hij wordt omschreven als "iemand vol zelfvertrouwen, die meedogenloos is en nergens voor terugdeinst als hij gelooft voor rechtvaardigheid te werken. Hij heeft een enorme wilskracht en kan ook intens vervelend zijn. Izaak houdt van zijn werk en tegelijk gebruikt hij humor bij zijn terreur. Hij is een familieman, iemand die een veilige wereld wil bouwen voor zijn vrouw en dochters. Zijn reis brengt een verlies naar boven waar hij nog altijd last van heeft. Izaak is geduldig, enorm veerkrachtig en loopt eerder weg van zijn fouten dan dat hij ervoor zal vluchten."

Isle of the Dead krijgt in elk geval een eerste seizoen van zes afleveringen en speelt zich af in New York City. De serie moet in 2023 op AMC te zien zijn.

Wat we precies gaan zien in de Isle of the Dead-serie weten we niet, al is duidelijk dat we zien hoe Manhattan, dat helemaal afgescheiden van het vasteland is, erbij ligt. Het is een wereld vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur voor de doden en de overlevenden.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Isle of the Dead, AMC, cast

Populair nieuws