George R.R. Martin over wat je kunt verwachten van 'House of the Dragon'

Wat je kunt verwachten van 'House of the Dragon'

Het is nog even wachten tot augustus voordat je de prequelserie kunt zien.

Bram de Groot, 2 mei 2022 om 11:36

Volgens mede-bedenker George R.R. Martin kunnen Game of Thrones-fans meer van de herkenbare epische gevechten van de HBO-serie verwachten in de aankomende prequel-serie House of the Dragon.
In een recente update in zijn blog "Not a Blog" schrijft Martin dat House of the Dragon een vergelijkbare uitwerking krijgt als de verhalen rondom bekende veldslagen zoals "The Battle of the Bastards" en "Hardhome".

"Ik zag ruwe versies van nog een reeks afleveringen van House of the Dragon en ik was net zo blij als ik was met de eerdere afleveringen die ik zag," schrijft Martin. "Ryan en Miguel en hun cast en crew doen geweldig werk. Degenen onder jullie die van complexe, conflicterende, grijze personages houden (net zoals ik), zullen deze serie leuk vinden, denk ik."

Genoeg draken en gevechten
"Er zullen zeker genoeg draken en gevechten zijn, maar de ruggengraat van het verhaal zijn de menselijke conflicten, de liefde en de haat, de drama in plaats van actie/avontuur," vulde hij aan.

House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor Game of Thrones af. De tiendelige serie richt zich op House Targaryen, de koninklijke familie, in de dagen voorafgaand aan de burgeroorlog genaamd 'The Dance of Dragons'.

Op 21 augustus trapt de serie af op HBO Max.Bron: George R.R. Martin

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, Game of Thrones, Matt Smith

Populair nieuws