3 loeispannende series om op Netflix te kijken

3 loeispannende series om op Netflix te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Bram de Groot, 2 mei 2022 12:54

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.

Paranormal | Kijk nu | 1 seizoen
Dit Egyptische bovennatuurlijke horrordrama verscheen in 2020. Nadat een sceptische hematoloog allerlei onverklaarbare gebeurtenissen heeft meegemaakt, wordt hij ongewild een expert op het gebied van paranormale verschijnselen. Met onder meer Ahmed Amin, Razane Jammal, Ayah Samaha, Samaa Ibrahem, Roshdy El Shamy en Reem Abd El Kader.


MINDHUNTER | Kijk nu | 2 seizoenen
Er zijn rollen voor onder meer Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Cotter Smith, Hannah Gross en de serie speelt zich eind jaren 70 af als twee FBI-agenten voor een doorbraak zorgen in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.


Ozark | Kijk nu | 4 seizoenen
Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Met rollen voor Jason Bateman, Sofia Hublitz, Laura Linney, Skylar Gaertner, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan en Lisa Emery staat de serie nu compleet op Netflix.


Lees meer over: Ozark, Netflix, MINDHUNTER, Paranormal

Populair nieuws