Marvel Studios geeft 'Moon Knight' korte afronding

De miniserie over het personage van Oscar Isaac krijgt kortste slot tot op heden.

Bram de Groot, 02-05-2022 12:13

De overstap van Marvel Studios naar televisie is zeker een succes. Wel zien we dat Marvel nog wat moeten wennen aan het format. De series bouwen vaak rustig op, maar eindigen met een volgepakte slotaflevering.
Dat zagen we bij Hawkeye die werd afgerond met een aflevering van 62 minuten. The Falcon and The Winter Soldier had in zijn 53 minuten bijzonder veel te vertellen en Loki deed dat in 48 minuten, ook bomvol allerlei actie en verhaallijnen die bij elkaar komen.

Slotaflevering Moon Knight wordt kort
Insider Amit Chaudhari, die tot op heden altijd de juiste speelduur wist te onthullen, meldt nu dat de finale van de miniserie Moon Knight slechts 44 a 45 minuten lang zal zijn.

Dat maakt de afronding de kortste finale-aflevering van een MCU-serie op Disney+ tot op heden. De laatste aflevering van de zesluik wordt aankomende woensdag online gezet.

Overigens verschijnt op die dag ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscopen. Voor de fans van de franchise dus een hoop Marvel-vermaak op een dag.Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney, Ethan Hawke, Thor, Zeus

Populair nieuws