'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' klaar met filmen

'Guardians of the Galaxy Holiday Special' is af

James Gunn heeft online gedeeld dat het filmen van 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' klaar is.

Niels Arts, 2 mei 2022 om 13:30

James Gunn heeft het er maar druk mee. Voor de The Guardians of the Galaxy-franchise werkt hij aan de derde film, een Holiday Special en aan een productie voor de Cosmic Rewind-attractie gebaseerd op de film. Nu heeft hij laten weten dat het filmen van de Holiday Special klaar is.
James Gunn werkt dus aan drie The Guardians of the Galaxy-gerelateerde projecten. Zo werkt hij aan een productie voor de aankomende Disney World-attractie Cosmic Rewind, komt er dit jaar een Holiday Special en volgend jaar verschijnt Vol. 3 in de serie.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Via Twitter heeft Gunn laten weten dat het filmen van de The Guardians of the Galaxy Holiday Special afgerond is. Deze special komt uiteraard rond de feestdagen uit.Ook het filmen van The Guardians of the Galaxy Vol. 3 is bijna klaar. Deze film staat voor 5 mei 2023 op de planning, wat dus nog ongeveer een jaar duurt.

Nadat het filmen van deze projecten af is gelopen, neemt Gunn een welverdiende pauze. Niet voor al te lang, echter, aangezien hij bijvoorbeeld ook al het regiewerk doet voor seizoen 2 van Peacemaker, een serie die volgend jaar uit moet komen.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: The Guardians of the Galaxy, Holiday Special, James Gunn

Populair nieuws