Nieuwe posters 'Stranger Things' seizoen 4 zien er spannend uit!

Nieuwe posters 'Stranger Things'  seizoen 4

Nieuwe posters van Stranger Things S4 zorgen voor de nodige anticipatie voor het nieuwe seizoen!

Mitchell van Vuren, 03-05-2022 18:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog een maandje wachten en dan is het nieuwe seizoen van Stranger Things eindelijk te zien! Netflix heeft nieuwe posters van meerdere personages uitgebracht, die ook voor het volgende seizoen nog meer griezelen lijken te garanderen.
Op de posters worden bekende koppen in het eveneens bekende rode licht gezet, dat zo kenmerkend is geworden voor de retrostijl van het Stranger Things-universum. Op de posters zien we sheriff Jim Hooper (David Harbour), Joyce Byers (Winona Ryder), en Murray Bauman (Brett Gelman).Seizoen 4 zal het één-na-laatste seizoen worden van de hitserie.

Wat ons te wachten staat
Volgens de officiële synopsis van Netflix is in dit seizoen Joyce met haar familie vertrokken naar Hawkins, Indiana na de schijnbare dood van Hopper. Maar, in werkelijkheid is Hopper vastgezet in een Russisch kamp om te worden bestudeerd over de Upside Down. En dat, terwijl er een nieuwe paranormale kracht zal oprijzen in het stadje Hawkins...

De serie zal online komen in twee delen. Op het tweede deel zullen we helaas een hele maand moeten wachten. Maar, laten we vooral nog even genieten ervan voordat er een einde aan de serie zal komen met seizoen 5.

Op 27 mei zal het eerste deel van seizoen 4 te zien zijn op Netflix Nederland.

Bron: Comicbook

Lees meer over: stranger things, netflix, seizoen, posters, twitter, David Harbour, jim hopper, Winona Ryder, Brett Gelman

Populair nieuws