Deze nieuwe 'X-Men'-serie misschien wel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe

'X-Men'-serie onderdeel van het MCU?

X-Men 97 is in de maak en de schrijver hint een beetje naar een connectie met de grote superheldenformule.

Bram de Groot, 4 mei 2022 om 15:26

Terwijl fase vier van het Marvel Cinematic Universe vandaag Moon Knight afrondt en start met de tweede Doctor Strange-film, werkt Marvel Studios rustig verder aan X-Men '97, een directe vervolg op het geliefde X-Men: The Animated Series uit de jaren negentig.
Aangezien die serie een vervolg is, zou je niet zeggen dat deze als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe gezien kan worden. Of toch wel? In een uitgebreid interview met The Direct zei hoofdschrijver Beau DeMayo dat fans gewoon de serie moeten gaan kijken om erachter te komen.

"Het enige wat ik daarover kan zeggen is, ik weet dat we soms zeggen: "Geen commentaar," zei de Moon Knight-alumnus aan de website. "Ik blijf hier zonder commentaar, want een deel van de verrassing zal zijn om dat te ontdekken wanneer je de serie ervaart."

The Animated Series canon?
Hij voegde eraan toe: "Ik mag niet met marketing praten, maar ik denk dat je in een zekere mate die vraag zult stellen."

Het lijkt er dus op dat de animatiereeks ergens wel het Marvel Cinematic Universe gaat aanraken. Dat zou The Animated Series canon maken.Bron: The Direct

Lees meer over: X Men 97, X Men, The Animated Series, Disney, Wolverine, Rogue, Gambit, Cyclops, Storm, Jubilee

Populair nieuws