search
Carol toch terug in nieuwe 'The Walking Dead'-serie?
Series / Nieuws

Carol toch terug in nieuwe 'The Walking Dead'-serie?

Al dat gedoe rond de nieuwe The Walking Dead-serie was mogelijk voor niets.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-acteur Norman Reedus hint op mogelijke cameo's van andere acteurs en personages in zijn aankomende spin-off serie.

De serie werd in 2020 aangekondigd als vervolg op The Walking Dead, en zou draaien om Daryl Dixon van Reedus en om Carol Peletier van actrice Melissa McBride. Maar recent brak de spreekwoordelijke hel los toen bleek dat McBride uit de serie stapte.

The Walking Dead
McBride heeft een bijzondere plek in de harten van heel wat The Walking Dead-fans. Samen met Daryl was haar personage het enige overgebleven oorspronkelijke personage in de AMC-serie.

Zodoende zal het niemand echt verbaasd hebben dat McBride's vertrek tot woedende fans leidde. De woede richtte zich met name op Reedus, alsof hij verantwoordelijk was voor het vertrek van McBride. Maar dat klopt natuurlijk niet.

Tegelijk laat Reedus vandaag in een opmerking weten zich goed voor te kunnen stellen dat ook McBride te zien is in de serie rond Daryl. "Ik stel mij voor dat die personages zich op een zeker moment weer ontmoeten. En misschien wel dat ook andere personages uiteindelijk te zien zullen zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen