search
Deze bekende muzikant speelt vermoedelijk in 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Deze bekende muzikant speelt vermoedelijk in 'Obi-Wan Kenobi'

De basgitarist van Red Hot Chili Peppers, Flea, gaat vermoedelijk in de aankomende serie Obi-Wan Kenobi spelen.

De aankomende Disney Plus-serie Obi-Wan Kenobi heeft vermoedelijk de bekende basgitarist en acteur Flea aan de cast toegevoegd. Het is nog onduidelijk welke rol hij gaat spelen.

Flea is de basgitarist van de Red Hot Chili Peppers, bekend van liedjes als Under the Bridge, Californication en Can't Stop. Je kent ze wel. Ook heeft hij in enkele films gespeeld.

Flea in Obi-Wan Kenobi
De release van Obi-Wan Kenobi is nog maar enkele weken van ons verwijderd, dus het grootste deel van de castlijst is waarschijnlijk al aan ons bekend. De rol die Flea gaat spelen in de serie is nog onbekend. Eerder gaf serieregisseur Deborah Chow al aan dat fans meerdere verrassingen kunnen verwachten. Het verschijnen van beroemdheden kan hier zomaar onder vallen.

Het enige wat we lijken te weten over de rol die Flea gaat spelen in Obi-Wan Kenobi, is dat hij een "sharp-looking" blaster bij zich heeft. Dit wordt tevens niet de eerste keer dat een bekende muzikant in een Star Wars-serie verschijnt. Thundercat was in Chapter 4 van The Book of Boba Fett te zien.

De eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi is vanaf 27 mei op Disney Plus te checken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen