Michael Waldron vervangen als schrijver voor 'Loki' seizoen 2

'Loki' seizoen 2 krijgt een andere schrijver

Michael Waldron schreef het eerste seizoen van Loki voor Disney Plus, maar is vervangen voor het tweede seizoen.

Niels Arts, 5 mei 2022 om 07:55

Michael Waldron heeft bevestigd dat hij niet de hoofdschrijver is van Loki seizoen 2 op Disney Plus. Eric Martin heeft het stokje overgenomen, hoewel dit niet betekent dat grote veranderen plaats zullen vinden.
Waldron heeft een drukke periode achter de rug. Niet alleen schreef hij het eerste seizoen van Loki, ook was hij verantwoordelijk voor het script van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Een film die momenteel in de bioscoop draait.

Geen Waldron voor Loki seizoen 2
In een recent interview heeft Waldron bevestigd dat hij seizoen 2 van Loki niet gaat schrijven. Eric Martin heeft deze taak van hem overgenomen. Het volgende had Waldron hierover te melden:

"We hebben een aantal geweldige regisseurs gehuurd. Justin Benson en Aaron Moorhead zijn fantastisch. En Eric Martin heeft het schrijfwerk overgenomen voor seizoen 2. Het creatieve team is fantastisch. Zoals Tom Hiddleston ooit zei: er is meer ondeugd onderweg."

Het is nog onduidelijk wanneer Loki seizoen 2 uit gaat komen. Het filmen is echter nog niet begonnen, wat betekent dat het nog wel even gaat duren. Gelukkig draait Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu in de bioscoop, waardoor we niet zonder Marvel-content hoeven te zitten.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Marvel, Loki, Doctor Strange, Disney Plus

Populair nieuws