Foto's The Umbrella Academy S3 tonen nieuwe castleden van rivaliserende Sparrow Academy

Foto's The Umbrella Academy

Nieuwe foto's van The Sparrow Academy laten de nieuwe gezichten zien, die we in het komende seizoen kunnen verwachten.

Mitchell van Vuren, 5 mei 2022 om 09:51

Het succes van The Umbrella Academy zet door naar seizoen 3, die binnenkort online zal komen op Netflix. De laatste dagen worden steeds meer foto’s naar buiten gebracht, die oude en nieuwe castleden laten zien. Geven de foto’s al een hint weg wat ons te wachten staat van deze superhelden?
De superheldenserrie is gebaseerd op het stripboekserie van Gerard Way en Gabriel Bá. In The Umbrella Academy voelt een groep aan superhelden zich geroepen de apocalypse te voorkomen, nadat hun gedeelde adoptievader is komen te overlijden.

De anticipatie voor het komende seizoen is hoog, aangezien een rivaliserende academie is geïntroduceerd aan het einde van het vorige seizoen: The Sparrow Academy. Hier kwamen al enkele posters van uit.Een tip van de sluier
Netflix heeft meerdere foto’s uitgebracht van seizoen 3, met stills uit meerdere afleveringen. Ook onbekende rivalen van de bekende superhelden staan ertussen, waaronder Marcus (Justin Cornwell), Fei (Britne Oldford), Alphonso (Jake Epstein), Sloane (Genesis Rodriguez), en Jayme Hargreeves (Cazzie David) in het uniform van de Sparrow Academy.

Op 22 juni zal het nieuwe seizoen te vinden zijn op Netflix.


Bron: Screenrant

Lees meer over: umbrella academy, netflix, sparrow academy, seizoen 3

Populair nieuws