search
De terugkeer van Darth Sidious?
Series / Nieuws

De terugkeer van Darth Sidious?

Ian McDiarmid, beter bekend als Keizer Palpatine of Darth Sidious, hintte tijdens een interview naar een ongewone terugkeer in de nieuwe Star Wars-series.

In Star Wars: The Rise of Skywalker leek het alsof Darth Sidious voor de laatste keer zou terugkeren naar het witte doek. Maar acteur Ian McDiarmid zegt nog niet geheel klaar te zijn met het Star Wars-universum.

Palpatine heeft in meerdere iconische films gespeeld uit de eerdere trilogieën, en heeft dus ook de laatste jaren weer zijn vervormde gezicht laten zien. Er is namelijk onthuld dat hij niet is gestorven, zoals jarenlang is aangenomen na Return of the Jedi.

Een mysterieuze hint
McDiarmid was recentelijk te vinden op de Imperial Commissary Collectors Convention (ICCC), waar hij vertelde over de toekomst van Darth Sidious, en of we hem nogmaals te zien zullen krijgen.

McDiarmid: "Er komt een show aan, waarin ik overwogen heb erg actief te zijn. Of je nu wel of niet mijn lichaam kan zien, dat kan ik niet vertellen. Maar je zal zeker mijn aanwezigheid voelen."

Er wordt gespeculeerd dat deze verschijning in de serie Obi-Wan Kenobi zal zijn of in Andor, maar de acteur geeft geen sluitend antwoord.

Er zal maar één manier zijn om erachter te komen of de acteur zich snel weer van zijn slechtste kant zal laten zien…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen