search
Netflix had een topweek met meer dan 15 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix had een topweek met meer dan 15 nieuwe series

Dit zijn alle nieuwe series die Netflix deze week aan zijn aanbod heeft toegevoegd.

Topdrukte op Netflix deze week, met een heleboel nieuwe series. We zetten alles wat je sinds deze week nieuw kan zien op de streamingdienst voor je op een rij. En dat is behoorlijk wat.

The Royals (4 seizoenen): Het extravagante leven van de gehaaide koningin Helena en haar koninklijke familie dreigt uiteen te spatten als traditie en plicht botsen met verraad en verlangen.

Lego Friends (5 seizoenen): Vijf hartsvriendinnen gaan op een missie om Heartlake City te beschermen tegen een aantal slechte mensen en stellen daarmee hun teamwerk, verstand en moed op de proef.

Are You the One? (2 seizoenen): Een groep singles vertrekt naar een tropische bestemming, waar ze hun ideale partner moeten vinden en zo kans kunnen maken op een geldprijs en de eeuwige liefde.

Arpo: Een oppasrobot die Arpo heet, begint te werken voor de gekke familie Dilovely. Hij heeft al snel zijn handen vol aan baby Daniel, de probleemmagneet!

Voices of Liberation: Dankzij teksten en ooggetuigenverslagen van mensen die hebben deelgenomen aan WO II, kunnen we het verhaal van Europa's bevrijding volgen in deze historische docuserie.

Better Call Saul (S06E04): Een goed getimede schertsvertoning slaat opnieuw een deuk in de reputatie van Howard. Kim is bang dat ze gevolgd wordt. Jimmy realiseert zich dat zijn lot is veranderd.

Riverdale (S06E12): Als het team de macht wil overnemen, komt er een dreigende mist opzetten. In de duisternis komen geheimen boven. Veronica biecht alles op en Betty deelt haar zorgen.

De Octonauten gaan aan Wal (2 seizoenen): De Octonauten breiden hun verkenningstocht uit: ze verlaten de zee en gaan aan wal! Met nieuwe voertuigen en vrienden beschermen ze bedreigde leefomgevingen en dieren.

Wild Babies (1 seizoen): Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.

The Circle (seizoen 4): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Summertime (seizoen 3): Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.

El maringal (seizoen 5): Een ex-politieman onderzoekt een ontvoering en infiltreert een gevangenis. Hij is er omringd door gevaarlijke criminelen die zijn identiteit absoluut niet mogen weten.

The Pentaverate: Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?

Clark: Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term 'Stockholm-syndroom'. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.

Blood Sisters: Beste vriendinnen Sarah en Kemi, aan elkaar verbonden door een gevaarlijk geheim, moeten vluchten nadat een rijke bruidegom is verdwenen op zijn eigen verlovingsfeest.

The Sound of Magic: Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen