search
'House of the Dragon' onthult al zijn personages
Series / Foto's

'House of the Dragon' onthult al zijn personages

House of the Dragon van HBO Max heeft negen hoofdpersonen, dit zijn ze.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie House of the Dragon voert de marketing enorm op. Naast een trailer, is er deze week ook een hele rits personageposters online gezet door HBO. We zetten ze allemaal voor je op een rij onderaan dit bericht.

De posters bieden een blik op alle negen hoofdpersonen van de serie, die gespeeld worden door acteurs Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Eve Best, Fabien Frankel, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Sonoya Mizuno en Rhys Ifans.

House of the Dragon
De serie House of the Dragon is een prequel op de megahit Game of Thrones en belooft een van de belangrijkste series van HBO Max te worden.

House of the Dragon moet namelijk de franchise rond George R.R. Martins A Song of Ice and Fire goed neerzetten en lanceren als een van de grootste fantasyseries die er zijn.

De serie laat zien hoe de familie Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht is, met meer dan vijftien draken in bezit. De meeste keizerrijken, echt en nep, vallen uit elkaar op zo'n moment. En bij de Targaryens gebeurt dat 193 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

House of the Dragon begint ermee dat koning Viserys Targaryen een traditie van meer dan een eeuw oud verbreekt en zijn dochter Rhaenyra de erfgenaam maakt. Als Viserys een zoon krijgt, en Rhaenyra toch erfgenaam blijft, zorgt dat voor frictie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen