search

Ons nieuws van vrijdag 6 mei 2022

Nederlanders vinden dat er te veel streamingdiensten zijn
Series / Nieuws

Nederlanders vinden dat er te veel streamingdiensten zijn

Nederlanders klagen over het aanbod, dat veel te groot begint te worden.

Het wordt steeds drukker op de streamingdienstenmarkt. Nog geen tien jaar geleden was Netflix de enige en meteen ook hét thuis voor alle films en series als je iets wilde streamen. Tegenwoordig lanceert elke grote, zichzelf respecterende filmstudio, wel een eigen dienst.

Inmiddels leidt dit tot kritiek. Uit onderzoek van Prijsvergelijken.nl blijkt dat ruim de helft van 1.100 respondenten, van mening zijn dat er te veel streamingdiensten zijn op dit moment.

Snel groeiend aanbod
Heel gek is het niet dat mensen deze mening toegedaan zijn. Dit jaar lanceerde voor sportfans bijvoorbeeld Viaplay hier in Nederland, hét thuis van onder meer de formule 1. En dan is er HBO Max, waar je alles rond Game of Thrones, DC Films en meer kan vinden.

Zo neemt het aanbod elk jaar weer toe. Dit jaar verwachten we ook nog SkyShowtime en later dit jaar, tegen het einde van het kalenderjaar, zelfs Paramount+.

Gemiddeld heeft een Nederlander volgens het onderzoek twee of drie streamingdiensten. Mannen meer dan vrouwen (45 procent van de mannen tegenover 40 procent van de vrouwen). De meeste mensen kijken naar Netflix, gevolgd door Videoland. Daarna volgen nog Disney+ en Viaplay.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel goed nieuws voor topserie 'The Equalizer' (zonder Washington)
Series / Nieuws

Heel goed nieuws voor topserie 'The Equalizer' (zonder Washington)

Actrice Queen Latifah blijft nog eens twee seizoenen de dodelijke The Equalizer.

De zender CBS heeft de reboot van de serie The Equalizer, met zangeres en actrice Queen Latifah in de hoofdrol, vernieuwd voor een derde en vierde seizoen voor verschijning in 2022-23 en 2023-24.

Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira en Laya DeLeon Hayes spelen ook belangrijke rollen in de serie die nog steeds de beste prestaties levert op zondagavond voor CBS. Tot op heden trekt de serie gemiddeld 9,5 miljoen kijkers per aflevering.

Krachtige stoot
Thom Sherman, senior executive vp programmering bij CBS Entertainment, zei in een statement: "The Equalizer blijft op zondagavond een krachtige stoot uitdelen en we zijn verheugd om de serie nog twee seizoenen te geven."

De serie heeft onlangs ook nieuwe showrunners Joseph C. Wilson en Adam Glass aangetrokken. De serie staat los van de filmserie The Equalizer met Denzel Washington in de hoofdrol, hoewel beide gebaseerd zijn op de originele serie uit de jaren 80.

Hieronder de trailer voor het eerste seizoen van The Equalizer. Helaas is de serie niet in Nederland te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend DC-personage krijgt eigen serie op HBO Max
Series / Nieuws

Opvallend DC-personage krijgt eigen serie op HBO Max

Opnieuw een spin-off van The Suicide Squad in de maak voor streaming.

Actrice Viola Davis gaat terugkeren in de rol van Amanda Waller in haar eigen spin-off-serie die momenteel in de maak is bij HBO Max. Dat heeft Variety geleerd van zijn bronnen.

Exacte plotdetails zijn op dit moment grotendeels onduidelijk, maar bronnen zeggen dat de serie zal voortbouwen op Wallers verschijning aan het einde van de The Suicide Squad spin-off-serie Peacemaker. Nu volgen SPOILERS over dat eerste seizoen van Peacemaker.

Vervolg op Peacemaker en The Suicide Squad
In de finale van seizoen één van Peacemaker maakt haar dochter en spion Adebayo (Danielle Brooks) haar moeder publiekelijk bekend voor haar werk met Task Force X, ook bekend als de Suicide Squad. Davis had korte gastoptredens in de eerste en laatste afleveringen van de serie.

Davis zou naast de hoofdrol ook de serie produceren. Christal Henry lijkt de serie te gaan schrijven en uitvoerend produceren. Henry's eerdere producties omvatten de populaire HBO-serie Watchmen. James Gunn zou samen met Peter Safran uitvoerend produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ai! 'Moon Knight'-toekomst is onzeker
Series / Nieuws

Ai! 'Moon Knight'-toekomst is onzeker

Moon Knight was niet het succes waar men op gehoopt zal hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios heeft slechts 1 van zijn Disney+ series een tweede seizoen gegund tot nu toe, namelijk Loki. De vraag is of Marvel-serie Moon Knight ook zo'n tweede reeks krijgt.

Moon Knight rondde afgelopen woensdag zijn eerste seizoen af. Een prima seizoen, dat helaas minder goed bekeken werd dan Disney+ en Marvel Studios gehoopt hebben. Nu blijkt ook dat de toekomst van de serie ongewis is.

Moon Knight seizoen 2
"We weten niet of er een tweede seizoen komt. Marvel doet dit niet op de conventionele manier. Dus zelfs als ze houden van een personage en de wereld daarvan willen uitbreiden, kan dat op meerdere manieren, met een tweede seizoen of een standalone film of een samenvoeging met de reis van een ander personage," aldus regisseur Mohamed Diab.

"Ik weet het niet, net als de fans. We hebben het nooit gehad over een tweede seizoen, maar op een dag zal er een uitbreiding komen. Ik weet alleen niet hoe die eruit zal zien."

Grant Curtis, producent, bevestigde dit nieuws over Moon Knight. "Waar Moon Knight terecht komt in het MCU hierna weet ik niet. Als fan wil ik dat natuurlijk weten, omdat Oscar voor zo'n meeslepend en emotioneel spel gezorgd heeft, wat mensen duidelijk meer willen zien!"

Moon Knight zie je nu in zijn geheel op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Witcher'-serie van Netflix krijgt zijn titel
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Witcher'-serie van Netflix krijgt zijn titel

The Witcher komt met een opvallende nieuwe animatieserie voor op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorig jaar maakten Netflix en The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich bekend dat er een nieuwe anime zou verschijnen in de franchise. Details gaven ze toen niet echt.

Sindsdien is er ook weinig bekend gemaakt over de film. Vandaag leren we echter eindelijk meer over het project, dankzij de werktitel!

The Witcher-film
The Cosmic Circus stelt dat de anime gemaakt wordt door Studio Mir. En de werktitel The Witcher: Sirens of the Deep krijgt. Andere details geven ze niet, maar het kan veel zeggen.

Sirens zijn meermaals te zien geweest in de The Witcher-franchise, beginnende met CD Projekt Reds The Witcher 3: Wild Hunt. Ze worden gemakkelijk verward met de Merpeople die schrijver Andrzej Sapkowski in het korte verhaal A Little Sacrifice heeft.

Het verschil tussen de meermensen en de sirenes is, is dat de sirenes veel harder zijn en niet echt in contact treden met mensen. Bovendien hebben ze vleugels en hebben meermensen die natuurlijk niet.

De werktitel voor het animeproject zegt natuurlijk vrij weinig over wat we van de The Witcher-film kunnen verwachten, maar het is in elk geval iets!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' onthult oorsprong Prime Directive
Series / Featured

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult oorsprong Prime Directive

Star Trek: Strange New Worlds is net begonnen en duikt nu al diep in het canon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De oorsprong van waarom Starfleet General Order 1 het Prime Directive genoemd wordt, wordt uitgelegd in de eerste aflevering van Star Trek: Strange New Worlds.

Star Trek: Strange New Worlds begint in het jaar 2259, jaren voordat James T. Kirk het commando over de USS Enterprise overneemt. De serie kijkt naar een nieuwe vijfjarige missie van galactische verkenning onder leiding van Christopher Pike.

Star Trek: Strange New Worlds
De eerste aflevering van Star Trek: Strange New Worlds is een reddingsmissie, waarbij Number One (a.k.a. Lt. Commander Una Chin-Riley) gered moet worden van de planeet Kiley 279, wat de grootste test voor Pike voor het in stand houden van General Order 1 wordt.

General Order 1 is het protocol van Starfleet dat non-interferentie met andere beschavingen regelt. Dat is nodig om te voorkomen dat pre-Warp beschavingen beïnvloed worden in hun ontwikkeling door andere soorten.

Immers zouden zeer geavanceerde technologieën ervoor kunnen zorgen dat de ontwikkeling heel anders zou kunnen lopen dan wanneer deze zijn natuurlijk beloop krijgt. General Order 1 is vaak gebroken, maar het bestaat toch als het Prime Directive.

Star Trek: Strange New Worlds laat zien dat dit komt uit de acties van Pike op Kiley 279. Admiral Robert April vertelt Pike, Spock en Number One dat het een andere naam heeft gekregen, namelijk het Prime Directive, om het belang ervan te benadrukken nu Pike de boel verbroken heeft.

Pike maakt nog de grap: "Dat blijft nooit hangen", maar helaas voor hem..Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Saved by the Bell'-reboot geschrapt na twee seizoenen
Series / Nieuws

'Saved by the Bell'-reboot geschrapt na twee seizoenen

Wat zo goed begon met het eerste seizoen, eindigt nu met een sisser...

Streamingdienst Peacock heeft de reboot van Saved by the Bell geschrapt na slechts twee seizoenen, die samen goed zijn voor 20 afleveringen.

De nieuwe versie van de geliefde jeugdserie werd ontwikkeld door Emmy-winnaar Tracey Wigfield. Veel van de oorspronkelijke cast keerde terug voor de serie, waaronder Mark-Paul Gosselaar, Elizabeth Berkley en Mario Lopez. De jeugdige hoofdcast bestond uit acteurs als Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena en Josie Totah. De oorspronkelijke serie bestond overigens uit vier seizoenen, die tussen 1989 en 1993 werden uitgezonden.

Gouverneur Morris
In de nieuwe Saved by the Bell volgen we een nieuwe groep leerlingen van Bayside High die bestaat uit jongeren van rijke komaf en uit de arbeidersklasse. Hiervoor is door de school gekozen om te voorkomen dat ze Zack (Gosselaar), de nieuwe gouverneur van Californië op hun dak krijgen.

Critici waren over het algemeen redelijk positief over de serie wegens de acteerprestaties en zelfspot. Ook zou de serie goed bekeken worden, ondanks dat deze alleen via de betaalde service Peacock Premium is te zien.

Volgens Deadline zou Peacock gisteren de knoop hebben doorgehakt en de cast en crew hebben geïnformeerd. Er werd al enigszins gewerkt aan het derde seizoen, maar al dat werk is dus voor niets geweest.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe ziet de toekomst eruit voor 'Moon Knight' in het MCU?
Series / Nieuws

Hoe ziet de toekomst eruit voor 'Moon Knight' in het MCU?

Regisseur Mohamed Diab geeft zijn mening over wat hij vindt dat Marvel met het personage moet doen.

Het eerste (en waarschijnlijk ook laatste) seizoen van de unieke Marvel-serie Moon Knight eindigde afgelopen woensdag, maar waar gaan we de held in de toekomst terugzien?

In de serie volgen we de avonturen van Marc Spector/Steven Grant/Moon Knight (Oscar Isaac). En hoewel er een interessant 'einde' wordt gebreid aan hun verhaal, zijn er ook een hoop onbeantwoorde vragen.

We hebben tot dusver nog niks gehoord over hoe Moon Knight een verder aandeel zal hebben in het MCU, maar volgens regisseur Mohamed Diab zou Marvel dom zijn om niks meer met het personage te doen. Hij vertelde Variety het volgende:

"Als je het mij vraagt, is Moon Knight een blijvertje. Hij is een interessant personage, dus het lijkt me voor Marvel een slimme zakelijke beslissing om hem actief te houden. Dat betekent niet dat er een tweede seizoen komt. Ik weet trouwens helemaal niks over zijn toekomst. Het kan zomaar een film worden. Misschien wordt zijn reis wel uitgebreid zoals je ook zag na WandaVision. Ik hoop dat ik er hoe dan ook aan mee kan werken. We eindigden op een manier die aanvoelde als een nieuw begin. We zien hoe Mark en Steven nieuw gezelschap krijgen van Jake. Je ziet de Scarlet Scarab, die ook een superheld kan blijken. Allemaal heel interessant."

Moon Knight is nu in zijn volledigheid te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk goed nieuws voor de fans van 'Taboo' met Tom Hardy
Series / Nieuws

Eindelijk goed nieuws voor de fans van 'Taboo' met Tom Hardy

Bedenker Steven Knight komt met hoopvol nieuws: de opnamestart lijkt al gepland.

In 2017 verscheen op BBC de serie Taboo van bedenkers "‹"‹Steven Knight, Tom Hardy en (vader) Chips Hardy. Al langere tijd gaat er geruchten over een tweede seizoen en nu is er goed nieuws voor de fans.

Nu lijkt het alsof het wachten bijna voorbij is en fans van de serie kunnen gaan uitkijken naar meer Taboo. Knight legde recent uit dat ze een datum hebben waarop ze verwachten te starten met de opnames voor seizoen twee.

Opnames eind volgend jaar
Tijdens een conventie in Birmingham (via Broadcast), schetste Knight de verwachting dat ze "tegen het einde van volgend jaar" starten met de opnames. Uiteraard is dat nog wel een tijdje wachten. Seizoen twee van de serie lijkt dus niet eerder dan 2024 te verschijnen.

"Ik stel me voor dat de productie tegen het einde van volgend jaar zal beginnen... [Tom en ik] willen allebei graag doorgaan en er zijn veel mensen die willen dat we die richting kiezen. Het was een kwestie van de agenda's op elkaar afstemmen en de beslissingen nemen over waar het naartoe gaat."In Taboo begint met James Delaney (Tom Hardy) die terugkeert naar Engeland na twaalf jaar in Afrika te hebben gewoond, na de dood van zijn vader, terwijl de oorlog van 1812 met de Verenigde Staten ten einde loopt. Met veertien gestolen diamanten op zak, onderzoekt hij de donkere kant van het 19e-eeuwse Londen, inclusief politieke en zakelijke corruptie, bendes, de ellende van de arbeidersklasse en de toename van de rijkdom van de rijken.

Taboo kijk je nu op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heftige gevechten in trailer 'Cobra Kai' seizoen 5
Series / Nieuws

Heftige gevechten in trailer 'Cobra Kai' seizoen 5

En het is duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix staat.

Netflix heeft de eerste trailer voor Cobra Kai seizoen vijf uitgebracht en de releasedatum voor het seizoen onthuld. De populaire actieserie wordt begin september terug verwacht op de streamingdienst.

In het vijfde seizoen zien we wat er gebeurt na de schokkende resultaten van het All Valley Tournament. Terry Silver breidt het Cobra Kai-imperium uit en probeert van zijn "No Mercy"-karatestijl het enige spel in de stad te maken.

Met Kreese achter de tralies en Johnny Lawrence die karate opzij zet om zich te concentreren op het herstellen van de schade die hij heeft aangericht, moet Daniel LaRusso een oude vriend om hulp vragen.

Eerste beelden en terug vanaf 9 september
Cobra Kai seizoen vijf gaat op 9 september in première op Netflix. Hieronder onthulde beelden uit de nieuwe afleveringen.In de serie Cobra Kai keren Ralph Macchio en William Zabka terug naar hun sterrollen uit de iconische filmfranchise, The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen tijdens het All Valley Karate Tournament in 1984.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson' onthult eerste foto van zijn cast!
Series / Foto's

'Percy Jackson' onthult eerste foto van zijn cast!

Percy Jackson and the Olympians klinkt als een toffe serie en heeft nu z'n cast onthuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste foto van de cast van de aankomende serie Percy Jackson and the Olympians van Disney+ is onthuld!

De franchise begon zijn leven met het boek Percy Jackson and the Olympians, dat in 2005 werd uitgebracht door Rick Riordan. We volgen een groep jonge, moderne, kinderen die afstammen van figuren van de Griekse mythologie. Er zijn vijf boeken geschreven, evenals heel wat aanvullende verhalen en graphic novels.

Percy Jackson and the Olympians
De franchise werd al eens verfilmd in 2012, toen Chris Columbus ons een film bracht. Die kreeg een vervolg van de hand van Thor Freudenthal, en bloedde toen dood.

Nu komt Disney+ met een nieuwe televisieserie op basis van het materiaal van Riordan. De serie wordt door Riordan in samenwerking met Jonathan E. Steinberg en Dan Shotz gemaakt en de pilot geregisseerd door James Bobin.

Vandaag deelde Riordan een foto van hemzelf, samen met de drie castleden die de hoofdrollen hebben. Walker Scobell speelt de titelrol van Percy Jackson. Naast hem zie je Leah Sava Jeffries, die de rol van Annabeth Chase mag spelen en daarnaast Aryan Simhadri als Grover Underwood.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' onthult al zijn personages
Series / Foto's

'House of the Dragon' onthult al zijn personages

House of the Dragon van HBO Max heeft negen hoofdpersonen, dit zijn ze.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie House of the Dragon voert de marketing enorm op. Naast een trailer, is er deze week ook een hele rits personageposters online gezet door HBO. We zetten ze allemaal voor je op een rij onderaan dit bericht.

De posters bieden een blik op alle negen hoofdpersonen van de serie, die gespeeld worden door acteurs Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Eve Best, Fabien Frankel, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Sonoya Mizuno en Rhys Ifans.

House of the Dragon
De serie House of the Dragon is een prequel op de megahit Game of Thrones en belooft een van de belangrijkste series van HBO Max te worden.

House of the Dragon moet namelijk de franchise rond George R.R. Martins A Song of Ice and Fire goed neerzetten en lanceren als een van de grootste fantasyseries die er zijn.

De serie laat zien hoe de familie Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht is, met meer dan vijftien draken in bezit. De meeste keizerrijken, echt en nep, vallen uit elkaar op zo'n moment. En bij de Targaryens gebeurt dat 193 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

House of the Dragon begint ermee dat koning Viserys Targaryen een traditie van meer dan een eeuw oud verbreekt en zijn dochter Rhaenyra de erfgenaam maakt. Als Viserys een zoon krijgt, en Rhaenyra toch erfgenaam blijft, zorgt dat voor frictie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix had een topweek met meer dan 15 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix had een topweek met meer dan 15 nieuwe series

Dit zijn alle nieuwe series die Netflix deze week aan zijn aanbod heeft toegevoegd.

Topdrukte op Netflix deze week, met een heleboel nieuwe series. We zetten alles wat je sinds deze week nieuw kan zien op de streamingdienst voor je op een rij. En dat is behoorlijk wat.

The Royals (4 seizoenen): Het extravagante leven van de gehaaide koningin Helena en haar koninklijke familie dreigt uiteen te spatten als traditie en plicht botsen met verraad en verlangen.

Lego Friends (5 seizoenen): Vijf hartsvriendinnen gaan op een missie om Heartlake City te beschermen tegen een aantal slechte mensen en stellen daarmee hun teamwerk, verstand en moed op de proef.

Are You the One? (2 seizoenen): Een groep singles vertrekt naar een tropische bestemming, waar ze hun ideale partner moeten vinden en zo kans kunnen maken op een geldprijs en de eeuwige liefde.

Arpo: Een oppasrobot die Arpo heet, begint te werken voor de gekke familie Dilovely. Hij heeft al snel zijn handen vol aan baby Daniel, de probleemmagneet!

Voices of Liberation: Dankzij teksten en ooggetuigenverslagen van mensen die hebben deelgenomen aan WO II, kunnen we het verhaal van Europa's bevrijding volgen in deze historische docuserie.

Better Call Saul (S06E04): Een goed getimede schertsvertoning slaat opnieuw een deuk in de reputatie van Howard. Kim is bang dat ze gevolgd wordt. Jimmy realiseert zich dat zijn lot is veranderd.

Riverdale (S06E12): Als het team de macht wil overnemen, komt er een dreigende mist opzetten. In de duisternis komen geheimen boven. Veronica biecht alles op en Betty deelt haar zorgen.

De Octonauten gaan aan Wal (2 seizoenen): De Octonauten breiden hun verkenningstocht uit: ze verlaten de zee en gaan aan wal! Met nieuwe voertuigen en vrienden beschermen ze bedreigde leefomgevingen en dieren.

Wild Babies (1 seizoen): Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.

The Circle (seizoen 4): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Summertime (seizoen 3): Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.

El maringal (seizoen 5): Een ex-politieman onderzoekt een ontvoering en infiltreert een gevangenis. Hij is er omringd door gevaarlijke criminelen die zijn identiteit absoluut niet mogen weten.

The Pentaverate: Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?

Clark: Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term 'Stockholm-syndroom'. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.

Blood Sisters: Beste vriendinnen Sarah en Kemi, aan elkaar verbonden door een gevaarlijk geheim, moeten vluchten nadat een rijke bruidegom is verdwenen op zijn eigen verlovingsfeest.

The Sound of Magic: Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete 'Sons of Anarchy'-ster is terug voor 'Mayans MC'
Series / Nieuws

Fanfavoriete 'Sons of Anarchy'-ster is terug voor 'Mayans MC'

Sons of Anarchy en Mayans MC zijn meer dan ooit aan elkaar verbonden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de meest populaire leden van Sons of Anarchy is straks terug op FX. In het vierde seizoen van Mayans M.C. dreigt er een oorlog uit te breken tussen de Mayans en de Sons of Anarchy.

Dat dankzij de dood van een van de leden van de Sons of Anarchy in het vorige seizoen. Het San Bernardino-clubje van de Sons of Anarchy bereidt zich daarom voor op een aanval tegen Miguel Alvarez, EZ Reyes en de rest van de Mayans. En nu lijkt het erop dat zelfs de hoofdgroep betrokken raakt.

Sons of Anarchy in Mayans MC!
Tig Trager, de Vice President van Sons of Anarchy's Charming, het clubhuis in California, is namelijk te zien in Mayans M.C., in de nabije toekomst.

Kim Coates is in alle zeven seizoenen van Sons of Anarchy te zien geweest als Tig. Vanaf dag 1 was hij al enorm populair bij de fans en we zagen hem VP van de club worden terwijl Chibs de baas werd aan het einde.

Tig is nu dus snel te zien in de serie Mayans M.C., wat voor fans mooi is om te weten!

De oorlog tussen de Sons of Anarchy en de Mayans belooft de belangrijkste ontwikkeling van dit seizoen te worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' onthult verrassende aanwezigheid
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult verrassende aanwezigheid

De serie Star Trek: Strange New Worlds brengt een van de oude bekenden terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds gaat deze week van start. Fans krijgen een mooie throwback series die duikt in de stijl van de oorspronkelijke series en mogen elke week weer een nieuw verhaal volgen.

De serie duikt in de tijd van Captain Christopher Pike als kapitein van de USS Enterprise, voordat hij het schip overdraagt aan James Tiberius Kirk. Nu blijkt dat een opvallende oude bekende in Star Trek: Strange New Worlds te zien zal zijn.

Star Trek: Strange New Worlds
Gia Sandhu blijkt de rol van T'Pring te spelen. Zij is de Vulcan-verloofde van Spock. Iemand met wie hij al sinds hun kindertijd een band opbouwde.

T'Pring was in het tweede seizoen van Star Trek: The Original Series te zien en maakte dat Spock en Kirk het in Amok Time tegen elkaar op moesten nemen. In die aflevering voelde Spock dat zijn stoïcijnse inslag minder makkelijk hoog te houden was en bleek hij in de pon farr te belanden. Hij keerde daarom terug naar Vulcan om te trouwen met T'Pring.

Zij bleek echter een andere echtgenoot gevonden te hebben en gebruikte het Vulcan-ritueel kal-if-fee om een duel voor Spock op te zetten. Maar T'Pring koos Kirk als haar verdediger, wat betekende dat ze hoe dan ook bevrijd zou zijn van haar belofte aan Spock.

Uiteindelijk liet Spock haar los, maar waarschuwde hij de nieuwe geliefde van T'Pring, Stonn, dat hij niet zou krijgen wat hij hoopte.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' brengt Gibbs toch een beetje terug in seizoen 19
Series / Nieuws

'NCIS' brengt Gibbs toch een beetje terug in seizoen 19

De serie NCIS moet het zonder Gibbs doen, maar de geest van de held is terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het negentiende seizoen van NCIS komt bijna tot een einde. Volgens uitvoerend producent Steven D. Binder brengt dat duidelijke Gibbs-energie met zich mee.

NCIS is over een paar weken klaar met zijn negentiende seizoen. Misschien wel het meest belangrijke seizoen tot nu toe.

NCIS en Gibbs
NCIS nam afgelopen herfst namelijk ineens afscheid van Mark Harmons hoofdpersoon, Leroy Jethro Gibbs. Hoewel hij meermaals genoemd is in de laatste afleveringen, heeft men focus gelegd op het nieuwe kernteam, dat ook bestaat uit nieuwkomers Jessica Knight (Katrina Law) en Alden Parker (Gary Cole).

De finale van NCIS wordt een bijzondere, want volgens de synopsis wordt Parker beschuldigd van moord. Dat belooft wat!

Intussen leren we dat Gibbs een aanwezigheid zal hebben in de finale van het negentiende seizoen. Volgens Binder komt dat doordat Gibbs z'n energie merkbaar zal zijn. Dat vertelde hij tijdens een interview met TV Insider:

"Parker nam alle risico's om Gibbs in Alaska te helpen. McGee is dat niet vergeten. De energie van Gibbs ligt onder het verhaal. En dat zal merkbaar zijn."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iedereen dacht dat de megahit van Netflix zou floppen
Series / Nieuws

Iedereen dacht dat de megahit van Netflix zou floppen

The Queens Gambit zou volgens heel veel insiders een enorme flop worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel de miniserie The Queen's Gambit de steun van voormalig Vice President for Original Content Cindy Holland had, vond men in het bedrijf de televisieserie rond Anya Taylor-Joy een duur risico.

The Hollywood Reporter duikt diep in de problemen die Netflix op dit moment meemaakt. In dat artikel leren we dat de coming-of-age dramaserie die draait om het leven van een fictief jong schaakgenie in de jaren vijftig en zestig, een groot risico was volgens sommigen binnen Netflix.

The Queen's Gambit
Bela Bajaria, een van de bazen van Netflix, en haar medewerkers, zouden The Queen's Gambit maar niets hebben gevonden. Dat hadden ze naar het schijnt ook meermaals geuit, waarbij ze zelfs als onvriendelijk ervaren werden.

Een woordvoerder van Netflix ontkende de claims. Wel is duidelijk dat Bajaria de meeste credit kreeg toen The Queen's Gambit een grote hit bleek. Wat ze er achter de schermen dan ook van vond; ze is duidelijk met de eer er vandoor gegaan.

The Queen's Gambit is gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Tevis uit 1983 en draait om Beth Harmon. Zij is een weeskind dat de beste schaker van de wereld wordt en tegelijk worstelt met alcohol en drugs, evenals haar persoonlijke demonen.

De The Queen's Gambit-serie won elf Emmy Awards.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' helpt je met seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

'The Boys' helpt je met seizoen 3

De serie The Boys komt nu met een belangrijke recap van het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video's The Boys is begonnen met een reeks video's die de gebeurtenissen van het tweede seizoen van de hitserie even duidelijk uiteen zetten. Alles om je te helpen voorbereiden op seizoen 3.

De video's zijn dan ook daadwerkelijk bedacht om fans te helpen met de belangrijkste momenten in het tweede seizoen, zodat ze weer weten hoe het met iedereen in de serie The Boys zat en zal zitten.

The Boys seizoen 2 recaps
De eerste van die reeks video's is vandaag vrijgegeven en focust zich op Dominique McElligott's Queen Maeve.

We zien in de video, in een tijdsbestek van 30 seconden, hoe Maeve verandert van schurk tot antiheld in de acht afleveringen van het tweede seizoen. Ook eindigt de video met een korte blik op Maeve die haar zwaard vasthoudt in seizoen 3 van The Boys.

Fans zullen de video's heerlijk vinden, aangezien het hen helpt weer even te zien hoe het ook alweer zat, en tegelijk een stel heerlijke smaakmakers is.

The Boys gaat in juni weer door met zijn nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.